HP LaserJet Enterprise MFP, HP PageWide Enterprise MFP - Faxsnelkieslijsten maken en beheren

Inleiding
Gebruik het bedieningspaneel op de printer om een faxsnelkieslijst te maken en beheren.
  opmerking:
De stappen zijn afhankelijk van het soort bedieningspaneel.
FutureSmart 3
FutureSmart 4
Een snelkieslijst maken
FutureSmart 3
  1. Volg deze stappen om een snelkieslijst te maken via een FutureSmart 3-bedieningspaneel.
FutureSmart 3
  1. Selecteer op het beginscherm van het bedieningspaneel de knop Fax.
    Afbeelding : Knop Faxen
  2. Selecteer de knop Snelkiesnummers om het scherm Snelkiesnummers te openen.
    Afbeelding : Knop Snelkiesnummers
  3. Selecteer een van de niet-toegewezen Snelkiesknoppen.
    Afbeelding : Snelkiesknoppen
  4. Selecteer het veld Naam snelkiesnummer om het toetsenbord weer te geven.
    Afbeelding : Veld Naam snelkiesnummer
  5. Voer een naam in voor het snelkiesnummer.
    Afbeelding : Snelkiesnaam
  6. Voer een faxnummer voor het snelkiesnummer in.
    Afbeelding : Faxnummer
      opmerking:
    Als u aanvullende faxnummers wilt invoeren voor een snelkiesnaam, raakt u het scherm aan rechts van het laatste cijfer van het faxnummer dat u het laatst hebt opgegeven. Als de cursor wordt weergegeven, selecteert u de toets Enter om de cursor naar de volgende regel te verplaatsen. Herhaal deze stap om alle snelkiesnummers in te voeren.
    Selecteer de knop OK.
  7. De naam en de faxnummer(s) worden weergegeven naast de geselecteerde snelkiesknop.
    Selecteer de knop OK om terug te keren naar het scherm Fax.
    Afbeelding : Knop OK
FutureSmart 4
  1. Selecteer op het beginscherm van het bedieningspaneel Contactpersonen.
  2. Selecteer linksboven de pijl naast de naam van de lijst met contactpersonen in de linkerbovenhoek en selecteer vervolgens Faxsnelkiesnummers.
  3. Selecteer het pictogram Contactpersoon toevoegen.
  4. Typ een naam voor de snelkieslijst of de contactpersoon met het snelkiesnummer in het veld Weergavenaam en selecteer vervolgens de knop Enter .
  5. Typ een Faxsnelkiesnummer of selecteer Volgend nummer.
  6. Typ een Faxnummer voor de contactpersoon of, als u een lijst maakt, typ nummers voor alle contactpersonen in de lijst.
  7. Selecteer de knop Sluiten om het toetsenblok te sluiten en selecteer vervolgens Opslaan of Gereed.
Een nummer toevoegen aan een bestaande snelkieslijst
FutureSmart 3
  1. Blader op het beginscherm van het bedieningspaneel naar de knop Fax en selecteer deze knop.
  2. Selecteer de knop Snelkiesnummers om het scherm Snelkiesnummers te openen.
  3. Selecteer de snelkiesknop van de lijst die u wilt bewerken.
  4. Selecteer de pijl omlaag in het vak Naam snelkiesnummer om de vervolgkeuzelijst te openen.
  5. Selecteer Faxnummers.
  6. Als u een faxnummer wilt toevoegen voor een snelkiesnaam, selecteert u het scherm rechts van het laatste getal van laatste faxnummer in de lijst. Als de cursor wordt weergegeven, selecteert u de toets Enter om de cursor naar de volgende regel te verplaatsen. Voer vervolgens het faxnummer in.
  7. Selecteer de knop OK om terug te keren naar het scherm Snelkiesnummers.
  8. Selecteer de knop OK om terug te keren naar het scherm Fax.
FutureSmart 4
  1. Selecteer op het beginscherm van het bedieningspaneel Contactpersonen.
  2. Selecteer linksboven de pijl naast de naam van de lijst met contactpersonen in de linkerbovenhoek en selecteer vervolgens Faxsnelkiesnummers.
  3. Selecteer een snelkieslijst.
  4. Selecteer het pictogram Bewerken .
  5. Selecteer het veld Faxnummers en typ vervolgens het nummer van de contactpersoon die u wilt toevoegen.
  6. Sluit het toetsenblok en selecteer Gereed.
Zoek op naam naar een snelkieslijst
  opmerking:
Als u de unieke naam van het snelkiesnummer niet kent, typt u een letter in om een gedeelte van de lijst te selecteren. Om bijvoorbeeld snelkiesnamen te zien die beginnen met de letter N, typt u de letter N in. Als er geen overeenkomsten zijn, wordt er een bericht weergegeven voordat de zoekopdracht de vermelding laat zien die het dichtst bij de letter N zit.
FutureSmart 3
  1. Selecteer op het beginscherm van het bedieningspaneel de knop Fax.
  2. Selecteer de zoekknop. Deze knop ziet eruit als een vergrootglas en bevindt zicht rechts van de knop Snelkiesnummers.
  3. Voer de eerste letters in van de snelkiesnaam die u wilt zoeken. Als er overeenkomende namen worden gevonden, worden deze weergegeven in de lijst boven in het scherm. Blader indien nodig omlaag om alle vermeldingen te zien of voer meer letters in om de zoekopdracht te beperken.
  4. Selecteer de gewenste naam in de lijst en selecteer de knop OK. De snelkieslijst in het hoofdscherm Fax geeft de geselecteerde vermelding weer in de lijst met nummers.
  5. Selecteer een snelkiesnummer om dit toe te voegen aan de lijst met ontvangers.
  6. Selecteer of zoek zo nodig naar meer namen.
FutureSmart 4
  1. Selecteer op het beginscherm van het bedieningspaneel Contactpersonen.
  2. Selecteer linksboven de pijl naast de naam van de lijst met contactpersonen in de linkerbovenhoek en selecteer vervolgens Faxsnelkiesnummers.
  3. Selecteer het pictogram Zoeken .
  4. Voer de eerste letters in van de snelkiesnaam die u wilt zoeken. Als er overeenkomende namen worden gevonden, worden deze weergegeven in de lijst boven in het scherm. Blader indien nodig omlaag om alle vermeldingen te zien of voer meer letters in om de zoekopdracht te beperken.
Eén nummer verwijderen uit een snelkieslijst
FutureSmart 3
  1. Blader op het beginscherm van het bedieningspaneel naar de knop Fax en selecteer deze knop.
  2. Selecteer de knop Snelkiesnummers om het scherm Snelkiesnummers te openen.
  3. Selecteer de snelkiesknop van de lijst die u wilt openen op het toetsenbord.
  4. Selecteer de pijl omlaag in het vak Naam snelkiesnummer om de vervolgkeuzelijst te openen en selecteer vervolgens de optie Faxnummers.
  5. Blader door de lijst met faxnummers en selecteer het scherm rechts van het laatste cijfer van het faxnummer dat u wilt verwijderen. Gebruik de backspace-toets om het faxnummer te verwijderen.
  6. Selecteer de knop OK om terug te keren naar het scherm Snelkiesnummers.
  7. Selecteer de knop OK om terug te keren naar het scherm Fax.
FutureSmart 4
  1. Selecteer op het beginscherm van het bedieningspaneel Contactpersonen.
  2. Selecteer linksboven de pijl naast de naam van de lijst met contactpersonen in de linkerbovenhoek en selecteer vervolgens Faxsnelkiesnummers.
  3. Selecteer een snelkieslijst.
  4. Selecteer het pictogram Bewerken .
  5. Selecteer het te verwijderen nummer en selecteer vervolgens de 'x' die aan het einde van het nummer wordt weergegeven.
  6. Sluit het toetsenblok en selecteer Gereed.
Een snelkieslijst verwijderen
FutureSmart 3
  1. Blader op het beginscherm van het bedieningspaneel naar de knop Fax en selecteer deze knop.
  2. Selecteer de knop Snelkiesnummers om het scherm Snelkiesnummers te openen.
  3. Selecteer de snelkiesknop van de lijst die u wilt verwijderen.
  4. Selecteer de knop Verwijderen.
  5. Selecteer de knop Ja om het verwijderen van de lijst met snelkiesnummers te bevestigen en terug te keren naar het scherm Fax.
FutureSmart 4
  1. Selecteer op het beginscherm van het bedieningspaneel Contactpersonen.
  2. Selecteer linksboven de pijl naast de naam van de lijst met contactpersonen in de linkerbovenhoek en selecteer vervolgens Faxsnelkiesnummers.
  3. Selecteer een snelkieslijst.
  4. Selecteer het pictogram Verwijderen .
  5. Selecteer Verwijderen bij de bevestigingsprompt.