• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP LaserJet Enterprise MFP, HP PageWide Enterprise MFP - Fax instellen

Inleiding
Deze informatie is van toepassing op fax- en Flow-modellen of op andere printers als een optioneel analoog faxaccessoire is geïnstalleerd. Sluit voordat u doorgaat de printer aan op een telefoonlijn (voor de analoge fax) of op een internet- of netwerkfaxservice.
Fax instellen via het bedieningspaneel van de printer
  opmerking:
De stappen zijn afhankelijk van het soort bedieningspaneel.
FutureSmart 3
FutureSmart 4
FutureSmart 3
  1. Blader op het beginscherm van het bedieningspaneel naar de knop Beheer en selecteer deze knop.
  2. Open de volgende menu's:
    • Faxinstellingen
    • Instellingen faxverzending
    • Faxverzending instellen
    • Wizard Fax instellen
      opmerking:
    Als het menu Faxinstellingen niet voorkomt in de lijst, is de LAN- of internetfax mogelijk ingeschakeld. Wanneer de LAN- of internetfax is ingeschakeld, is het analoge faxaccessoire uitgeschakeld en wordt het menu Faxinstellingen niet weergegeven. Er kan slechts één faxfunctie tegelijk zijn ingeschakeld: de LAN-fax, de internetfax of de analoge fax. Als u de analoge fax wilt gebruiken terwijl de LAN-fax is ingeschakeld, gebruikt u de geïntegreerde webserver van HP om LAN-fax uit te schakelen.
  3. Volg de procedure in de wizard Fax instellen om de vereiste faxinstellingen te configureren.
FutureSmart 4
  1. Schuif op het startscherm van het bedieningspaneel naar Instellingen en selecteer vervolgens Fax.
      opmerking:
    Als het menu Fax niet voorkomt in de lijst, is de LAN- of internetfax mogelijk ingeschakeld. Wanneer de LAN- of internetfax is ingeschakeld, is de analoge faxmodule uitgeschakeld en wordt het menu Fax niet weergegeven. Er kan slechts één faxfunctie tegelijk zijn ingeschakeld: de LAN-fax, de internetfax of de analoge fax. Als u de analoge fax wilt gebruiken terwijl de LAN-fax is ingeschakeld, gebruikt u de geïntegreerde webserver van HP om LAN-fax uit te schakelen.
  2. Zorg ervoor dat de optie Interne faxmodem instellen aangeeft dat deze is geconfigureerd. Als deze niet is geconfigureerd, selecteert u nu Interne faxmodem instellen en voert u de instellingen in.
  3. Selecteer elk van het volgende menu-items en voer de instellingen in die rechts op het scherm worden vermeld. Selecteer Gereed voor elke instelling als u hierom wordt gevraagd.
    • Instellingen faxverzending
    • Instellingen faxontvangst
    • Fax doorsturen