• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP LaserJet Enterprise MFP M725 printers - De fout 31.13.14

Probleem:
Wanneer de fout 31.13.14 wordt weergegeven op het bedieningspaneel, betekent dit dat er een papierstoring is in de documentinvoer en dat de motor niet draait.
Oplossing
Stap één: Vastgelopen papier verwijderen
  1. Trek de vergrendeling omhoog om de klep van de documentinvoer te ontgrendelen.
    Afbeelding : Til de vergrendeling omhoog
  2. Open de klep van de documentinvoer.
    Afbeelding : De klep openen
  3. Trek de klep omhoog die toegang geeft tot het vastgelopen papier, verwijder het papier en sluit de klep.
    Draai indien nodig het groene wiel aan de voorzijde van de documenttoevoer om vastgelopen papier te verwijderen.
    Afbeelding : Vastgelopen papier verwijderen
  4. Sluit de klep van de documentinvoer.
    Afbeelding : De klep sluiten
Stap twee: De originelen controleren
Controleer of de originelen nietjes, paperclips of post-its bevatten en of ze gekreukt, gevouwen of beschadigd zijn.
Stap drie: Controleren of er niet te veel papier in de documentinvoer zit
Zorg ervoor dat de stapel originelen in de automatische documentinvoer niet hoger is dan 7 mm. Als de stapel originelen hoger is dan 7 mm, kan het zijn dat het papier vast komt te zitten onder de papiergeleiders.
Stap vier: De printer uit- en weer inschakelen
Schakel de printer uit en vervolgens weer in. Gebruik de documentinvoer opnieuw.
Stap vier: Neem contact op met HP
Als het probleem zich blijft voordoen, neemt u contact op met technische ondersteuning van HP voor complexere stappen voor het oplossen van problemen.