• Informatie

HP LaserJet Pro 400 printers - Printer kunnen niet worden gedeeld bij gebruik van Windows 7

Probleem

De HP LaserJet Pro 400 printer kan niet worden gedeeld vanaf een primaire computer met Windows® 7.

Oplossing

De printer kan niet worden gevonden en gedeeld als de Windows-firewall is ingeschakeld. Deze instelling wordt standaard geselecteerd.

Stap één: De Windows-firewall uitschakelen

1. Klik op de knop Start.
  2. Klik op Configuratiescherm.
  3. In het zoekvak typt u firewall. Klik vervolgens op Windows-firewall.
  4. Klik in het linkerdeelvenster op Windows-firewall in- of uitschakelen.
    Afbeelding : Linkerdeelvenster Windows-firewall
    Indien nodig voert u het beheerderswachtwoord in of klikt u ter bevestiging.
  5. Klik op Windows-firewall uitschakelen (niet aanbevolen) onder uw netwerklocatie.
  6. Klik op OK.

Stap twee: De printer opnieuw delen

Wanneer u de Windows-firewall hebt uitgeschakeld, deelt u de printer opnieuw vanaf de computer.

Contact opnemen met HP-ondersteuning

Als u alle stappen hebt voltooid en het probleem zich blijft voordoen, neem dan contact op met de dienst voor technische ondersteuning van HP voor complexere stappen voor probleemoplossing.