HP Instant Ink - Uw e-mailadres of uw wachtwoord wijzigen

Dit document is bedoeld voor klanten met HP Instant Ink.
Als u uw e-mailadres of wachtwoord wilt wijzigen, meld u dan aan bij uw account van HP Instant Ink om uw informatie bij te werken.
  1. Ga naar hpinstantink.com/signin (de website van HP Connected) om u aan te melden op uw HP Instant Ink-account als u dit nog niet hebt gedaan.
    Uw HP Instant Ink-accountpagina wordt geopend.
  2. Klik op Mijn Account in het linkernavigatievenster en klik op Account-instellingen.
    Afbeelding : Klikken op Mijn account en Account-instellingen
    Klikken op Mijn account en Account-instellingen
  3. Klik op Mijn e-mailadres en wachtwoord updaten in HP Connected. Het scherm Instellingen van mijn HP Connected account wordt weergegeven.
  4. Klik op Bewerken om uw e-mailadres te wijzigen, typ uw nieuwe e-mailadres en het huidige wachtwoord en klik op Wijzigingen opslaan.
    Afbeelding : Op Bewerken klikken om uw e-mailadres te wijzigen
    Op Bewerken klikken om uw e-mailadres te wijzigen
  5. Als u uw huidige wachtwoord wilt wijzigen, typt u uw huidige wachtwoord en het nieuwe wachtwoord in de daarvoor bestemde velden en klikt u op Wijzigingen opslaan.
      opmerking:
    Als een bericht Ongeldige E-mail of wachtwoord of Om veiligheidsredenen is uw account voor 30 minuten vergrendeld wordt weergegeven, gaat u naar Fout bij het aanmelden bij mijn account