HP ScanJet Pro 2000 s1, 3000 s3 - Geavanceerde configuratie met HP Utility voor OS X

Gebruik de HP Utility om de status van de scanner te controleren of de scannerinstellingen via uw computer weer te geven of te wijzigen.
U kunt HP Utility gebruiken als de scanner met een USB-kabel is aangesloten.
In de volgende onderwerpen wordt beschreven hoe u het HP Hulpprogramma opent en leest u meer over de belangrijkste functies in de werkbalk.
HP Utility openen
  1. Open de map Programma's op de computer.
  2. Selecteer HP en vervolgens HP Utility.
Functies van HP Utility
In de HP Utility-werkbalk vindt u de volgende items:
  • Apparaten: Klik op deze knop om Mac-apparaten die door de HP Utility zijn gevonden, weer te geven of te verbergen.
  • Alle instellingen: Klik op deze knop om terug te keren naar de startweergave van de HP Utility.
  • HP ondersteuning: Klik op deze knop om een browser te openen en naar de HP ondersteuningspagina te gaan.
  • Benodigdheden: Klik op deze knop om de HP SureSupply website te openen.
  • Registratie: Klik op deze knop om de registratiepagina van HP te openen.
  • Recycling: Klik op deze knop om de website van het HP Planet Partners recyclingprogramma te openen.
De HP Utility bestaat uit pagina's die u kunt openen door in de lijst Alle instellingen te klikken.