hp-support-head-portlet

Acties
Bezig met laden...
HP klantenondersteuning - kennisdatabase

hp-contact-secondary-navigation-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-share-print-widget-portlet

Acties
Bezig met laden...
  • Informatie
    We zijn onze website aan 't upgraden

    Als u tijdens deze periode problemen ondervindt, probeer het dan later nogmaals. 

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP printers - Printers met dynamische beveiliging ingeschakeld

Bepaalde HP printers maken gebruik van cartridges met beveiligingschips of elektronica. Cartridges met een chip die niet van HP is of aangepast is, of met elektronica die niet van HP* is, werken mogelijk niet en cartridges die op dit moment werken, werken mogelijk niet in de toekomst.
HP heeft een proces voor de verificatie van inktcartridges, zoals gebruikelijk in de printerbusiness. HP blijft beveiligingsmaatregelen toepassen om de kwaliteit van onze klantervaring te beschermen, de integriteit van onze afdruksystemen te onderhouden en ons intellectueel eigendom te beschermen. Deze functies bevatten verificatiemethoden die regelmatig veranderen en kunnen mogelijk voorkomen dat sommige benodigdheden van derden nu of in de toekomst werken. HP printers en originele HP cartridges leveren de beste kwaliteit, beveiliging en betrouwbaarheid. Wanneer de cartridges gekloond of namaak zijn, wordt de klant blootgesteld aan kwaliteits- en potentiële veiligheidsrisico's die de klantervaring in het gedrang brengen.
* Chips die niet van HP zijn of aangepast of elektronica die niet van HP is worden niet geproduceerd of gevalideerd door HP. HP kan niet garanderen dat deze chips nu of in de toekomst in uw printer werken. Als u een HP cartridge gebruikt die niet van HP is, controleer dan bij uw leverancier of uw cartridge een originele beveiligingschip van HP heeft of niet-aangepaste HP elektronica.

hp-feedback-input-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-feedback-banner-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-country-locator-portlet

Acties
Bezig met laden...
Land/regio: Flag België

hp-detect-load-my-device-portlet

Acties
Bezig met laden...