• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Color LaserJet Enterprise CM4540 MFP - 13.B2, 13.E5 papierstoring bovenklep

13.B2, 13.E5 papierstoring bovenklep
Volg de onderstaande procedure om storingen te verhelpen onder de bovenklep. Wanneer er een blokkade is, kan het bedieningspaneel het volgende bericht weergeven plus een animatie om u te helpen bij het verhelpen van de blokkade.
  • 13.B2.XX - Storing in <paneel of klep>.
  • 13.E5.XX Storing in <paneel of klep>.
  1. Trek de scannervergrendeling naar voren en til de scannereenheid omhoog.
    Afbeelding : Scannereenheid omhoogtillen
      opmerking:
    Til de klep voor toegang tot de storing omhoog als hij is dichtgevallen.
  2. Verwijder vastgelopen vellen onder de scannereenheid.
    Afbeelding : Vastgelopen papier verwijderen
  3. Sluit de scannereenheid.
    Afbeelding : Scannereenheid sluiten