• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Color LaserJet Enterprise CM4540 MFP - 13.8 Papierstoring nietmachine/stapelaar

13.8 Papierstoring nietmachine/stapelaar
Volg de onderstaande procedure om papierstoringen in de nietmachine/stapelaar te verhelpen. Wanneer er een blokkade is, kan het bedieningspaneel het volgende bericht weergeven plus een animatie om u te helpen bij het verhelpen van de blokkade.
  • 13.8X.XX - Storing in nietmachine/stapelaar
  1. Trek de grijze hendel aan de voorzijde van de nietmachine/stapelaar omhoog en open de klep.
    Afbeelding : Klep van de nietmachine openen
  2. Als er vastgelopen papier zichtbaar is onder de papiergeleider, trekt u dit recht naar buiten.
    Afbeelding : Vastgelopen papier verwijderen
  3. Trek de groene klep die toegang geeft tot het vastgelopen papier, omhoog. Als er vastgelopen papier zichtbaar is onder de toegangsklep, trekt u dit recht naar buiten.
    Afbeelding : Vastgelopen papier verwijderen
  4. Sluit de klep van de nietmachine.
    Afbeelding : Klep van de nietmachine sluiten