• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

HP LaserJet Enterprise 700 color MFP M775 - 13.A3, 13.A4, 13.A5, 13.A6 - Papierstoring in lade 3, 4, 5 en 6

Volg de onderstaande procedures om te controleren op papier in de invoerlade voor 500 vel. Wanneer er een blokkade is, kan het bedieningspaneel het volgende bericht weergeven plus een animatie om u te helpen bij het verhelpen van de blokkade.
  • 13.A3.XX - Storing in lade 3
  • 13.A4.XX - Storing in lade 4
  • 13.A5.XX - Storing in lade 5
  • 13.A6.XX Storing in lade 6

Storingen verwijderen uit de 1 x 500-voel documenttoevoer of de 1 x 500-documenttoevoer met kast

1. Open de toegangsklep voor storingen.
    opmerking:
    De 1 x 500-vel documenttoevoer en de 1 x 500-vel documenttoevoer hebben elk afzonderlijke kleppen voor storingstoegang. Open de klep voor de lade met de storing. Het bericht op het bedieningspaneel geeft aan in welke lade de storing zich bevindt.
    Afbeelding : Open de toegangsklep voor storingen.
  2. Verwijder eventueel zichtbaar vastgelopen papier.
    Afbeelding : Verwijder het vastgelopen papier
  3. Sluit de toegangsklep voor storingen.
    Afbeelding : Sluit de toegangsklep voor storingen.
  4. Verwijder de lade voor 500 vel.
    Afbeelding : Open de lade
  5. Indien de rand van het papier zichtbaar is in het invoergedeelte, trekt u het papier langzaam naar beneden en uit het apparaat.
    Afbeelding : Verwijder het vastgelopen papier
    opmerking:
    Trek het papier er niet met geweld uit als het niet makkelijk gaat. Als het papier vastzit in de lade, probeer het dan te verwijderen via de klep voor toegang tot storingen.
  6. Plaats lade terug en sluit deze.
    Afbeelding : Sluit de lade

Papierstoringen verwijderen in documenttoevoer van 3 x 500 vel

1. Open de toegangsklep voor storingen van de documenttoevoer van 3 x 500 vel.
    Afbeelding : Open de toegangsklep voor storingen.
  2. Verwijder eventueel zichtbaar vastgelopen papier.
    Afbeelding : Verwijder het vastgelopen papier
  3. Sluit de toegangsklep voor storingen van de documenttoevoer van 3 x 500 vel.
    Afbeelding : Sluit de toegangsklep voor storingen.
  4. Verwijder de lade waar de storing zih bevindt.
    opmerking:
    Het bericht op het bedieningspaneel geeft aan in welke lade de storing zich bevindt.
    Afbeelding : De lade verwijderen
  5. Indien de rand van het papier zichtbaar is in het invoergedeelte, trekt u het papier langzaam naar beneden en uit het apparaat.
    Afbeelding : Verwijder het vastgelopen papier
    opmerking:
    Trek het papier er niet met geweld uit als het niet makkelijk gaat. Als het papier in een lade vastzit, probeer het dan te verwijderen via de lade erboven (indien van toepassing) of via de klep voor toegang tot storingen.
  6. Plaats lade terug en sluit deze.
    Afbeelding : Sluit de lade