• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

HP LaserJet Enterprise 700 color MFP M775 - 13.A1 - Papierstoring in lade 1

13.A1 - Papierstoring in lade 1

Gebruik de volgende procedure om te controleren op papier in alle mogelijke blokkadelocaties in en bij lade 1. Wanneer er een blokkade is, kan het bedieningspaneel het volgende bericht weergeven plus een animatie om u te helpen bij het verhelpen van de blokkade.
  • 13.A1.XX - Storing in lade 1
  1. Als in lade 1 vastgelopen papier zichtbaar is, verwijdert u dit door het papier voorzichtig recht uit het apparaat te trekken.
    Afbeelding : Verwijder het vastgelopen papier
  2. Als u het papier niet kunt verwijderen of als in lade 1 geen vastgelopen papier zichtbaar is, sluit u lade 1 en opent u de rechterklep.
    Afbeelding : Open de rechterklep
  3. Trek het papier langzaam uit het oppakgedeelte.
    Afbeelding : Verwijder het vastgelopen papier
  4. Sluit de rechterklep.
    Afbeelding : Sluit de rechterklep