• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

HP LaserJet Enterprise 700 color MFP M775 - 13.B9, 13.B2, 13.FF - Papierstoring in fuseruitvoer

13.B9, 13.B2, 13.FF - Papierstoring in fuseruitvoer

Gebruik de volgende procedure om te controleren op papier in alle mogelijke vastlooplocaties achter de rechterklep. Wanneer er een blokkade is, kan het bedieningspaneel het volgende bericht weergeven plus een animatie om u te helpen bij het verhelpen van de blokkade.
  • 13.B9.XX - Storing in fuser
  • 13.B2.XX - Storing in <paneel of klep>.
  • 13.FF.EE - Storing: klep open
  waarschuwing:
Tijdens het gebruik van het apparaat kan de fuser heet worden.
  1. Open de rechterklep.
    Afbeelding : Open de rechterklep
  2. Trek het papier langzaam uit het oppakgedeelte.
    Afbeelding : Verwijder het vastgelopen papier
  3. Als er papier is vastgelopen onder in de fuser, trekt u het papier langzaam omlaag om het te verwijderen.
      let op:
    Raak de overdrachtsrol (bijschrift 1) niet aan. Vuil op de roller kan de afdrukkwaliteit nadelig beïnvloeden.
    Afbeelding : Verwijder het vastgelopen papier
  4. Er kan papier zijn vastgelopen in de fuser, waar het van buitenaf niet zichtbaar is. Verwijder de fuser door deze aan de blauwe hendels aan weerszijden van de fuser recht uit het product te trekken.
      waarschuwing:
    Ook als de buitenkant van de fuser is afgekoeld, kunnen de rollen binnenin nog heet zijn. Wacht totdat de fuserrollen zijn afgekoeld voordat u deze aanraakt.
    Afbeelding : De fuser verwijderen
  5. Trek aan de groene lip omlaag om de toegangsklep voor fuserstoringen te openen. Als er papier in de fuser is vastgelopen, trekt u het papier recht omhoog om het te verwijderen.
    Afbeelding : Verwijder het vastgelopen papier
  6. Lijn de fuser uit met de positiies in het product en trek het recht totdat het op zijn plaats klikt.
    Afbeelding : De fuser terugplaatsen
  7. Sluit de rechterklep.
    Afbeelding : Sluit de rechterklep