• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP ScanJet Pro 2000 s1, 3000 s3 - Scannersoftware (OS X)

Het model 3000 s3 is compatibel met Apple AirPrint-Scan-functionaliteit. Zonder extra software te hoeven installeren, kunt u scannen met behulp van Image Capture of andere met ICA compatibele toepassingen.
Om te profiteren van alle functies van de scanner, raadt HP u aan de door HP meegeleverde scanoplossing te installeren, inclusief HP Easy Scan en HP Utility. In de volgende onderwerpen worden deze items beschreven.
HP Easy Scan
Gebruik HP Easy Scan om documenten en foto's te scannen en scansnelkoppelingen te beheren. Functies omvatten automatische fotodetectie, tekstherkenning, uitvoer via PDF-bestand en het verwerken van documenten met meerdere pagina's. Met de vooraf geconfigureerde scansnelkoppelingen kunt u snel scaninstellingen kiezen die zijn geoptimaliseerd voor wat u scant.
HP Utility
U kunt HP Utility gebruiken als de scanner met een USB-kabel is aangesloten.
Het venster Onderhoud in HP Utility geeft het scannergebruik en de onderhoudsgeschiedenis weer en geeft aan wanneer onderhoud nodig is. Het bericht wordt weergegeven in HP Utility als het venster Onderhoud is geselecteerd.
Via HP Utility kunt u op een Mac het apparaat configureren en een workflow aan de scanknop toewijzen. HP Utility is beschikbaar in de map Toepassingen > HP.