• Informatie
    Windows 11

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen.

Maak vandaag nog een HP-account aan!

Maak sneller verbinding met HP-ondersteuning, beheer al uw apparaten op één plek, bekijk garantie-informatie en meer. Registreren voor een HP-account

• Feedback

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP sprocket-app - De HP sprocket-app gebruiken

Dit document is bedoeld voor de HP Sprocket-app.
De HP Sprocket-app is de hoofdsoftware voor gebruik met uw Sprocket. Met deze app kunt u foto's maken en bewerken en vervolgens de afdruktaken naar uw Sprocket verzenden.
Het pictogram van de HP Sprocket-app

Stap 1: De HP sprocket-app installeren

Download en installeer de HP sprocket-app op uw mobiele apparaat.
  1. Download en installeer de HP sprocket-app vanaf de homepage van HP Sprocket (in het Engels).
  2. Schakel de Sprocket in.
  3. Open het menu met Bluetooth-instellingen op uw mobiele apparaat en controleer vervolgens of dat Bluetooth is ingeschakeld.
  4. Open de HP Sprocket-app, selecteer een optie voor opstarten en ga verder met de volgende stap.

Stap 2: Foto's afdrukken

Druk foto's af met behulp van een van de beschikbare manieren.

Veelgestelde vragen

Bekijk deze veelgestelde vragen.