Productspecificaties voor de HP OfficeJet 6950 All-in-One printer (P4C85A)

Productnamen
Modelnaam
HP OfficeJet 6950 All-in-One printer
Productnummer
P4C85A
Aansluitmogelijkheden
Poorten
1 USB 2.0; 1 Wireless 802.11b/g/n; 1 RJ-11 fax
Draadloze mogelijkheden
Ja, ingebouwd W-Fi 802.11b/g/n
Kopiëren
Instellingen voor kopiëren
Aantal kopieën; Formaat wijzigen; Kwaliteit; Lichter/donkerder; Papierformaat; Papiersoort; Dubbelzijdig; ID kopiëren, sorteren; Inbindmarge; Verbetering; Huidige instellingen opslaan; Fabrieksinstellingen herstellen
Kleurenkopie mogelijk
Ja
Maximumaantal kopieën
Maximaal 99 kopieën
Instellingen voor kopiëren verkleinen/vergroten
25 tot 400%
Kopieersnelheid, zwart (concept)
Tot 28 cpm
Kopieersnelheid, kleur (concept)
Tot 22 cpm
Kopieerresolutie
Maximaal 600 x 600 dpi
Omgevingsaspecten
Akoestische drukemissies
Standaardmodus mono 6,5 B(A), kleur 6,1 B(A)
Geluidsdrukemissie
60 dB(A) (concept afdrukken met 16 ppm)
Luchtvochtigheidsbereik
20 tot 80% (niet-condenserend)
Vochtigheidsgraad bij opslag
20 tot 90% (niet-condenserend)
Aanbevolen bedrijfstemperatuur (Celsius)
15 tot 32 ºC
Aanbevolen bedrijfstemperatuur (Fahrenheit)
59 tot 90 ºF
Toegestaan bedrijfstemperatuurbereik (Celsius)
5 tot 40 °C
Toegestaan bedrijfstemperatuurbereik (Fahrenheit)
41 tot 104 °F
Temperatuur tijdens opslag (Celsius)
-40 tot 60 ºC
Temperatuur tijdens opslag (Fahrenheit)
-40 tot 140 ºF
Faxen
Fax beschikbaar
Ja, kleur
Faxfuncties
Kleurenfax; Automatisch verkleinen; Automatisch opnieuw kiezen; Snelkiezen; Snelkiesgroep; Blokkering voor reclamefaxen; Doorsturen (alleen zwart); Specifiek belsignaal; Uitgesteld verzenden (alleen zwart); Scannen en faxen; Pc-fax verzenden en HP digitale fax
Faxresolutie
Maximaal 300 x 300 dpi
Faxgeheugen
Maximaal 100 pagina's
Ondersteunde telefoonhandset
Nee
Ondersteunde faxtelefoonmodus
Ja
Modem
CCITT/ITU Groep 3-fax met foutcorrectiemodus; Transmissiesnelheid tot 33,6 Kbps
Snelkiezen, maximumaantal
Maximaal 99
Faxverzendsnelheid
4 seconden per pagina
Mobiele afdrukken mogelijk
Mobiele afdrukservices
HP ePrint, Apple AirPrint, Wi-Fi Direct afdrukken, Mopria-gecertificeerd
Netwerk
Ondersteunt netwerkprotocollen
Ondersteunde netwerkprotocolconfiguraties (IPv4, IPv6); ARP; BOOTP; SMTP-client; LLMNR; Bonjour; LP/APIPA (Auto IP); NetBIOS/WINS; LPR/LPD; Custom Raw poort/Poort 9100; DNS Resolver; mDNS; SNMPv1/v3; Web Services Discovery; Web Services Print; DHCP-opties: 81/RFC4702/RFC4704, 12-hostnaam; 44; Syslog; Firewall; SSL/TLS (HTTPS); Netwerk Embedded Web Server met wachtwoordbeveiliging; Netwerkpoorten en functies van het apparaat inschakelen/uitschakelen, 802.1x draadloze verificatie (EAP-TLS LEAP en PEAP) en 802.1 bekabeld
Papierverwerking
Invoercapaciteit
Maximaal 225 vellen
Standaard invoercapaciteit (enveloppen)
Maximaal 10 vellen
Uitvoercapaciteit
Maximaal 60 vel gewoon papier
Ondersteunde mediaformaten (metrisch)
A4; A5; A6; B5 (JIS); Systeemkaart A4; 13 x 18 cm; 10 x 15 cm; L; Foto 2L; Envelop C5; Envelop C6
Ondersteunt mediaformaten (VS-standaard)
Executive; Indexkaart 3,5 x 5 inch; Indexkaart 4 x 6 inch; Indexkaart 5 x 8 inch; Indexkaart Letter; 3,5 x 5 inch; 4 x 6 inch; 5 x 7 inch; 8 x 10 inch; Letter; Statement; Envelop #10; Envelop DL; Envelop Monarch; Kaartenvelop 4,4 x 6 inch
Mediaformaten, aangepast (metrisch)
88,9 x 127 tot 215 x 297 mm
Mediaformaten, custom (U.S. standaard)
3,5 x 5 tot 8,5 x 11,7 in
Mediatypen
Gewoon papier; HP fotopapier; HP mat Brochure- of Professional-papier; HP mat presentatiepapier, HP glanzend brochurepapier of professioneel papier; Ander fotopapier voor inkjetprinter; Ander mat papier voor inkjetprinter; Andere glanzend papier inkjetprinter; Inkjet hagaki;; Gewoon papier, dik; Gewoon papier, Licht/Gerecycled
Ondersteunt mediagewicht (metrisch)
Gewoon papier: 60 tot 105 gr/m²
Ondersteunt mediagewicht (VS-standaard)
Gewoon papier: 16 tot 28 lb bankpost
Afdrukken zonder randen
Ja, maximaal 216 x 279 mm (8,5 x 11 inch) op speciaal papier
Papierverwerking - ADF
Capaciteit voor automatische documentinvoer
Standaard, 35 vel
Papierverwerking - Duplexmodule
Mediaformaten, dubbelzijdig (metrisch)
A4
Mediaformaten, dubbelzijdig (VS-standaard)
Letter; Executive
Fysieke afmetingen
Maximale afmetingen (b x d x h, metrisch)
463,7 x 518 x 228,67 mm
Maximale afmetingen (b x d x h, VS-standaard)
18,26 x 20,39 x 9,0 in
Gewicht (metrisch)
7,7 kg
Gewicht (VS-standaard)
16,9 lb
Aan/uit
Energiebesparende technologie
Planning aan en planning uit
Voedingseenheidstype
Intern
Voeding
Ingangsspanning: 100 tot 240 V (± 10%), 50/60 Hz (± 3 Hz)
Stroomverbruik
22 watt maximum, 5 watt (actief), 0,29 watt (handmatig uit), 1,20 watt (slaapstand)
Printcartridges
Aantal printercartridges
4 (1 zwart, cyaan, magenta, geel)
Vervangende cartridges
Alleen Noord-Amerika: HP 902 OfficeJet zwarte printcartridge, HP 902 CMY OfficeJet printcartridge, HP 902XL OfficeJet zwarte printcartridge, HP 902XL CMY OfficeJet printcartridge
Alleen Europa, Midden-Oosten en Afrika: HP 903 OfficeJet zwarte printcartridge, HP 903 CMY OfficeJet printcartridge, HP 903XL OfficeJet zwarte printcartridge, HP 903XL CMY OfficeJet printcartridge
Alleen Latijns-Amerika: HP 904 OfficeJet zwarte printcartridge, HP 904 CMY OfficeJet printcartridge, HP 904XL OfficeJet zwarte printcartridge, HP 904XL CMY OfficeJet printcartridge
* Alleen Pacifisch Azië: HP 905 OfficeJet zwarte printcartridge, HP 905 CMY OfficeJet printcartridge, HP 905XL OfficeJet zwarte printcartridge, HP 905XL CMY OfficeJet printcartridge
Afdrukspecificaties
Afdruktechnologie
Druppelsgewijze thermische inktstraal
Dubbelzijdig afdrukken
Automatisch en handmatig dubbelzijdig
Afdruksnelheid (zwart, concept)
Maximaal 29 ppm
Afdruksnelheid (kleur, concept)
Maximaal 24 ppm
Afdrukresolutie (beste)
Maximaal 600 x 1200 dpi
Maximum afdrukgebied (metrisch)
210 x 297 mm
Maximum afdrukgebied (VS-standaard)
8,27 x 11,7 inch
Maandelijkse capaciteit
Maximaal 15.000 pagina's
Afdruktalen
HP PCL 3 GUI, HP PCL 3 Enhanced
Intelligente printersoftwarefuncties
Afdrukstand: Staand/liggend; Dubbelzijdig afdrukken: Geen/omdraaien over lange zijde/spiegelen over korte zijde; Pagina's per vel: 1, 2, 4, 6, 9, 16 (d.w.z. n op een vel afdrukken); Kwaliteitsinstellingen: Concept/Normaal/Beste; Kleur: Zwart-wit/kleur; Sneltoetsen voor afdrukopties; Afdrukken in grijstinten: Uit/Hoge kwaliteit grijstinten/Alleen zwarte inkt; Layout pagina's per vel: Rechts en dan omlaag/Omlaag en dan rechts/Links en dan omlaag/Omlaag en dan links; Afdrukken zonder rand: Aan/uit; HP Real Life Technologies: Aan/uit; Brochure: Geen/Brochure-links inbinden/Brochure-rechts inbinden; Af te drukken pagina's: Alle pagina's afdrukken/Alleen oneven pagina's afdrukken/Alleen even pagina's afdrukken; Afdrukken met maximale dpi: Ja/nee
Wettelijke specificaties
Voorgeschreven modelnummer
SNPRC-1501-02
Veiligheid
IEC 60950-1: 2005 (2e ed.)+ A1: 2009/ EN 60950-1: 2006+A11: 2010+A12: 2011+A2:2013 certificaten naar CE-markering, IEC 62311: 2007/EN 62311: 2008 (Europa); CSA60950-1 (VS/Canada); BSMI (Taiwan); KC (Korea)
Elektromagnetische compatibiliteit
CISPR 22: 2008/EN 55022: 2010 klasse B, EN 55024: 2010, EN 61000-3-2: 2006+A1: 2009+A2: 2009, EN 61000-3-3: 2013 (Europa), FCC CFR 47 deel 15 klasse B (VS), ICES-003, uitgifte 5 klasse B (Canada), VCCI-2 (Japan), KCC (Korea), RCM (Australië/Nieuw-Zeeland), BSMI (Taiwan)
Telecomcertificaten (faxfunctie)
EU: R&TTE-richtlijn (1999/5/EC), ETSI ES 203 021-2/-3 V2.1.2, EN 300 328 v1.8.1:2012, EN 301 489-1 v1.9.1, EN 301 489-17 v2.1.1 (Europa); FCC CFR47 deel 68, FCC CFR47 deel 15 sub C (VS); CS-03 deel 1 uitgifte 9 wijziging 4, RS-102 uitgifte 4 & RSS-210 (Canada); RCM (Australië/Nieuw-Zeeland); NCC (Taiwan); KCC (Korea); Radio/Telecommunications goedkeuring (Japan); IDA (Singapore)
Scannen
Scantechnologie
Contact Image Sensor (CIS)
Scansnelheid (normaal)
Maximaal 5 ppm (200 ppi, zwart), maximaal 2,8 ppm (200 ppi, kleur)
Scanresolutie, hardware
Maximaal 1200 x 1200 dpi
Niveaus grijswaarden
256
Bitdiepte
24-bits
ADF-scannen
Enkelzijdig
Maximaal scanformaat flatbed (metrisch)
216 x 297 mm
Maximaal scanformaat flatbed (VS-standaard)
8,5 x 11,7 inch
Maximum scanformaat automatische documentinvoer (metrisch)
216 x 356 mm (enkelzijdig)
Maximum scanformaat automatische documentinvoer (VS-standaard)
8,5 x 14 inch (enkelzijdig)
Twain-versie
Versie 2,1
Systeemvereisten
Minimale systeemvereisten
Windows 10, 8, 7: 32-bits of 64-bits, 2 GB beschikbare vaste schijfruimte, CD-/DVD-station of internetverbinding, USB-poort, Internet Explorer. Windows Vista: (Alleen 32-bits), 2 GB beschikbare vaste schijfruimte, CD-/DVD-station of internetverbinding, USB-poort, Internet Explorer 8. Windows XP SP3 of hoger (alleen 32-bits): elke Intel Pentium II-, Celeron- of 233 MHz-compatibele processor, 850 MB beschikbare ruimte op de vaste schijf, cd-rom-/dvd-station of internetverbinding, USB-poort, Internet Explorer 8; OS X v10.9 Mavericks, OS X v10.10 Yosemite, OS X v10.11 El Capitan 1 GB beschikbare ruimte, internettoegang; Linux (zie http://hplipopensource.com/hplip-web/index.html voor meer informatie)
Aanbevolen systeemvereisten
Windows 10, 8, 7: 32-bits of 64-bits, 2 GB beschikbare vaste schijfruimte, CD-/DVD-station of internetverbinding, USB-poort, Internet Explorer. Windows Vista: (Alleen 32-bits), 2 GB beschikbare vaste schijfruimte, CD-/DVD-station of internetverbinding, USB-poort, Internet Explorer 8. Windows XP SP3 of hoger (alleen 32-bits): elke Intel Pentium II-, Celeron- of 233 MHz-compatibele processor, 850 MB beschikbare ruimte op de vaste schijf, cd-rom-/dvd-station of internetverbinding, USB-poort, Internet Explorer 8; OS X v10.9 Mavericks, OS X v10.10 Yosemite, OS X v10.11 El Capitan; 1 GB beschikbare ruimte, internettoegang; Linux (zie http://hplipopensource.com/hplip-web/index.html voor meer informatie)
Compatibele netwerkbesturingssystemen
Windows 10, 8, 7: 32-bits of 64-bits, Windows Vista: (alleen 32-bit), Windows XP SP3 of hoger (alleen 32-bit); OS X v10.9 Mavericks, OS X v10.10 Yosemite, OS X v10.11 El Capitan, Linux (zie http://hplipopensource.com/hplip-web/index.html voor meer informatie); Besturingssysteemondersteuning (alleen Enterprise-installatie), Windows 2003 Server (32-bits en 64-bits, SP1 en SP2) (Standard Edition, Enterprise Edition), Windows 2003 Server R2 (32-bits en 64-bits) (Standard Edition, Enterprise Edition), Windows 2008 Server (32-bits en 64-bits, SP1 en SP2) (Standard Edition, Enterprise Edition), Windows 2008 Server R2 (64-bits) (Standard Edition, Enterprise Edition), Windows Server 2012
Garantie
Garantie
Eén jaar hardwaregarantie