HP LaserJet Pro, Ultra M102-M106 printers - Functies op het bedieningspaneel

Dit document is van toepassing op HP LaserJet Pro M102a, M102w, M104a, M104w en LaserJet Ultra M106w printers.
Het bedieningspaneel bevat knoppen, pictogrammen en lampjes om afdrukopties te selecteren en de printerstatus aan te geven.
Afbeelding : Knoppen, pictogrammen en lampjes op het bedieningspaneel
 Voorbeeld van de knoppen, pictogrammen en lampjes op het bedieningspaneel
1. Knop en lampje voor draadloze communicatie (alleen draadloze modellen): Schakelt de draadloze functie in of uit.
  • Een lampje dat constant brandt geeft aan dat een draadloze verbinding tot stand is gebracht.
  • Een traag knipperend lampje geeft aan dat een verbinding configureert.
  • Een snel knipperend lampje geeft aan dat er een probleem is met de draadloze verbinding.
2. Waarschuwingslampje: Geeft aan dat de printer gebruikersaandacht vereist.
3. Gereed-lampje: Een lampje dat constant brandt geeft aan dat de printer klaar is om af te drukken. Een knipperend lampje geeft aan dat de printer een afdruktaak ontvangt of annuleert.
4. Knop Hervatten/Annuleren: Hervat of annuleert afdruktaken.