• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

HP LaserJet Enterprise MFP, HP PageWide Enterprise MFP - OXPd configureren en gebruiken om documentenworkflows in te schakelen

Inleiding

HP Imaging and Printing Open Extensibility Platform for Devices (OXPd:Workflow) biedt de mogelijkheid om het apparaat voor het vastleggen van documenten te gebruiken of met andere functionaliteit uit te breiden. Informatie over de documentworkflow en de metagegevens die vereist zijn om documenten vast te leggen, zijn opgenomen in een XML-configuratiebestand dat naar het apparaat moet worden geüpload. Gebruik de OXPd:Workflow in de geïntegreerde webserver van HP (EWS) om configuratiebestanden naar het apparaat te verzenden.

Stap één: Toegang tot de geïntegreerde webserver van HP (EWS)

1. FutureSmart 3: Raak de knop Netwerk aan vanaf het beginscherm op het bedieningspaneel van de printer om het IP-adres of de hostnaam weer te geven.
    FutureSmart 4: Raak vanaf het beginscherm op het bedieningspaneel van de printer het informatiepictogram aan en raak vervolgens het pictogram Netwerk aan om het IP-adres of de hostnaam weer te geven.
  2. Open een internetbrowser en voer in de adresregel het IP-adres of de hostnaam van de printer in zoals die wordt weergegeven op het bedieningspaneel van de printer. Druk op de toets Enter op het toetsenbord van de pc. De geïntegreerde webserver wordt geopend.
    Afbeelding : Voorbeeld van een IP-adres in een browservenster
    opmerking:
    Als de webbrowser een bericht weergeeft dat toegang tot de website mogelijk niet veilig is, selecteert u de optie om door te gaan naar de website. Toegang tot deze website zal de computer niet beschadigen.

Stap twee: De OXPd: Workflowfuncties

1. Klik in de bovenste navigatietabbladen op Scannen/Digitaal verzenden.
  2. Klik in het linkerdeelvenster op OXPd: Workflow.
  3. De OXPd: Workflowfuncties configureren:
    • Het gedeelte Versies: In dit gedeelte ziet u de huidige versie van de OXPd:Workflow-software. Deze velden kunnen niet worden bewerkt.
    • Het gedeelte Geïnstalleerd configuratiebestand: In dit gedeelte ziet u informatie over het huidige configuratiebestand. Als u een nieuw configuratiebestand wilt uploaden, klikt u op de knop Bladeren om het bestand te zoeken en klikt u vervolgens op de knop Uploaden om het bestand naar het apparaat te uploaden. Om het huidige bestand van het apparaat te verwijderen, klikt u op de knop Huidig bestand verwijderen.
    • Het gedeelte URL polling-service: Naast het uploaden van een configuratiebestand is er de optie om maximaal vier webadressen op te geven die na opgegeven intervallen door de OXPd:Workflow worden geraadpleegd voor configuratie-informatiesoftware. Voer voor elk webadres de gebruikersnaam en het wachtwoord in die nodig zijn voor verificatie. Voer in het veld Polling-interval het interval in minuten in waarna het apparaat de webadressen moet raadplegen voor configuratie-informatie. Klik op de knop Instellingen toepassen om de informatie op te slaan.
    • Het gedeelte Update forceren: Als u gebruikmaakt van de functie URL polling-service, kunt u configuratie-informatie direct ophalen in plaats van het interval af te wachten. Klik op de knop Update nu forceren om de configuratie-informatie direct op te halen.