HP PageWide Enterprise Color 556, MFP 586 - Verwijderen en vervangen: Harde schijf (HDD)

opmerking:
Alle M586; alleen voor printers van het model 556xh.
Inleiding
In dit document worden de procedures beschreven voor het verwijderen en vervangen van de harde schijf (HDD).
Voordat u het onderhoud uitvoert
De printer uitschakelen
  • Verwijder het netsnoer.
      waarschuwing:
    Om schade aan de printer te voorkomen, schakelt u de printer uit en wacht u 30 seconden. Verwijder vervolgens het netsnoer voordat u onderhoud uitvoert aan de printer.
  let op:
Dit onderdeel bevat bestanddelen die gevoelig zijn voor elektrostatische ontlading (ESD). Om het risico van schade door elektrostatische ontlading te verkleinen, raakt u altijd het bladmetalen frame aan om uzelf te aarden voordat u een onderdeel aanraakt dat gevoelig is voor ESD.
Gebruik onderstaande tabel voor de identificatie van het juiste onderdeelnummer voor uw printer. Ga voor het bestellen van het onderdeel naar www.hp.com/buy/parts.
Onderdeelnummers van de kit voor de harde schijf (HDD)
G1W41-67902
320 GB Hard Disk Drive (HDD) (alle 586; 556xh) met instructiegids
Vereist gereedschap
Er zijn geen speciale gereedschappen vereist voor het installeren van dit onderdeel.
Na het uitvoeren van onderhoud
De printer inschakelen
  • Sluit het netsnoer aan.
  • Druk op de aan/uit-schakelaar om het apparaat in te schakelen.
Test na onderhoud
Zorg dat de printer initialiseert met de status Gereed.
Druk een configuratiepagina af om te controleren of de printer correct functioneert.
Stap 1: De formatterklep verwijderen
  1. Verwijder de twee duimschroeven (1) en schuif de klep van de printer om deze te verwijderen (2).
      opmerking:
    De duimschroeven zijn niet vastgezet en kunnen gemakkelijk kwijtraken.
    Afbeelding : De formatterklep verwijderen
Stap 2: De harde schijf (HDD) verwijderen
  let op:
onderdeel gevoelig voor ESD.
  1. Verwijder de twee schroeven (1).
      opmerking:
    Mogelijk is het eenvoudiger om de onderste duimschroef te verwijderen als een van de connectoren (2) is losgekoppeld.
    Afbeelding : De HDD losmaken
  2. Trek de HDD recht uit de formatter om deze te verwijderen.
    Afbeelding : Verwijder de HDD
Stap 3: De vervangende eenheid uitpakken
  1. Voer het defecte onderdeel af.
      opmerking:
    HP adviseert om het defecte onderdeel op verantwoorde wijze af te voeren.
  2. Haal het vervangende onderdeel uit de verpakking.
      let op:
    Raak het sponsachtige gedeelte nooit aan als het vervangende onderdeel een rol of kussen is. Huidoliën op de rol of het kussen kunnen leiden tot problemen met oppakken van papier of printkwaliteit. HP raadt aan wegwerphandschoenen te dragen wanneer u van plan bent rollen of kussens vast te pakken of aan te raken.
      opmerking:
    Zorg ervoor dat alle verpakkingsmaterialen (bijvoorbeeld transporttape) zijn verwijderd uit het vervangende onderdeel vóór de installatie.
Stap 4: De HDD installeren
  let op:
onderdeel gevoelig voor ESD.
  1. Voordat u verdergaat: let op de locatie van de connectors (1) op de HDD en de connectorsleuven (2) op de formatter.
    Afbeelding : De connectors zoeken
  2. Zorg de dat de hierboven beschreven connectoren zich op de juiste plek bevinden en duw de HDD vervolgens op de formatter om het te installeren.
    Afbeelding : De HDD installeren
  3. Bevestig twee duimschroeven (1).
      opmerking:
    Als u voor het bevestigen van de onderste duimschroef de connector (2) hebt losgekoppeld, verbind deze dan nu opnieuw.
    Afbeelding : Twee duimschroeven bevestigen
Stap 5: De formatterklep plaatsen
  1. Schuif de klep op de printer (1) om deze te installeren en plaats vervolgens de twee duimschroeven (2).
    Afbeelding : De formatterklep plaatsen
Stap 6: De productfirmware opnieuw installeren
  opmerking:
Als deze installatie een vervangende harde schijf betreft, voert u de volgende stappen uit om de firmware opnieuw te installeren.
  1. Selecteer Nu bijwerken.
  2. Zoek uw Enterprise-printermodel.
  3. Selecteer de koppeling naar de pagina voor het downloaden van firmware.
  4. Selecteer Onafhankelijk van besturingssysteem in de lijst met besturingssystemen.
  5. Zoek in het gedeelte Firmware het bestand voor meerdere besturingssystemen.
  6. Selecteer Downloaden.
  opmerking:
Ga voor installatie-instructies naar www.hp.com/go/futuresmart. Selecteer Nu bijwerken en selecteer vervolgens Een firmware-update uitvoeren.