Desktop- en notebook-pc's voor consumenten - Kan geen verbinding maken met draadloos netwerk na het installeren van de Windows 10 najaar 2015-update

Na het installeren van de Windows 10 najaar 2015-update is het mogelijk dat de draadloze LAN (WLAN)-verbinding niet werkt. Apparaatbeheer zal een probleem aangeven (uitroepteken) met de WLAN-module.
Dit probleem treedt op omdat er een driverupdate is uitgevoerd tijdens de update; de WLAN-moduledriver wordt bijgewerkt naar versie 18.30.0.9 die een probleem heeft met de Intel 3165 en 7265 WLAN-modules.
Om dit probleem op te lossen, moet u het volgende SoftPaq downloaden en installeren:
Beschrijving van het SoftPaq
Release-opmerkingen
SoftPaq downloaden
Intel draadloze LAN-drivers
Versie: 18.32.1.2
Revisie: P Geslaagd: 1
OPMERKING: Mogelijk is er een recentere versie van deze software beschikbaar. Controleer of er nieuwere versies zijn op http://www.hp.com/drivers.