• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP ScanJet Pro 2500 - De oppak- en scheidingsrollen vervangen

De oppak- en scheidingsrollen in de scanner zijn verantwoordelijk voor het scheiden en het op de juiste manier invoeren van pagina's in de scanner. Wanneer u onderdelen vervangt zodra dit nodig is, blijven de scans van hoge kwaliteit. Onderdelen moeten mogelijk worden vervangen wanneer dit wordt aangegeven door de Scanner Tools Utility of als de scanner niet goed werkt. In de volgende onderwerpen vindt u instructies voor het vervangen van de rollen en de rolklep.
Een vervangingskit voor rollen bestellen
Volg deze stappen om een vervangingskit voor rollen te bestellen:
  1. Selecteer Zoeken op artikelnummer, voer in het tekstvak het artikelnummer voor het vervangende artikel (L2747-60001) in en klik vervolgens op Artikel zoeken.
  2. Zorg ervoor dat u het juiste artikelnummer bestelt.
De kit bevat de volgende vervangingsonderdelen:
  • Rolklep
  • Scheidingsrol
  • Oppakrolmodule
De vervangingsset voor doorvoerrollen bevat ook gedetailleerde instructies voor het vervangen van elk van deze onderdelen.
De klep van de rol vervangen
Volg deze stappen als u de rolklep wilt verwijderen:
  1. Druk op de Aan/uit-knop om de scanner uit te schakelen en koppel de USB-kabel en het netsnoer los van de scanner.
  2. Open de klep van de documentinvoer.
  3. De haak van de klep van de rol losmaken
  4. Draai de klep van de rol om hem te verwijderen.
Rollerset vervangen
Vervang het scheidingskussen als er sprake is van een van de volgende omstandigheden:
  • Windows: als in het menu Onderhoud aanbevolen wordt aangegeven dat er onderhoud op de doorvoerrollen moet worden uitgevoerd;
  • Als de scanner vaak vastloopt.
  opmerking:
HP raadt aan om de oppakrol en het scheidingskussen om de 30.000 scans te vervangen.
Windows: u kunt via HP Scanner Tools Utility herinneringen ontvangen over onderhoud aan het apparaat. Het tijdstip van onderhoud is afhankelijk van meerdere voorwaarden en kan eerder zijn dan dit vervangingsinterval.
  opmerking:
De vervangingsset voor doorvoerrollen is een verbruiksproduct en valt niet onder garantievoorwaarden of standaardserviceovereenkomsten.
Voer de volgende stappen uit om de rol en het scheidingskussen te vervangen:
  1. Verwijder en vervang de doorvoerrollen zoals beschreven in de instructies bij de vervangingsset.
  2. Vervang de doorvoerrollen zoals beschreven in de instructies bij de vervangingsset.
Vervang de oppakrolmodule
U vervangt de oppakrolmodule als volgt:
  1. Druk op de haak aan de rechterkant van de as aandrijving om hem te verwijderen.
  2. Druk aan beide kanten op de rolmodule en draai hem om hem te verwijderen.
  3. Vervang de oppakrollen zoals beschreven in de instructies bij de vervangingsset.
  4. Sluit de klep van de documentinvoer. Sluit de USB- en de voedingskabel weer op de scanner aan.
    De scanner is nu gereed voor gebruik.
  5. Druk op de Aan/uit-knop om de scanner aan te zetten.
  6. Windows: werk de onderhoudsgeschiedenis van de scanner bij.
    1. Open HP Scanner Tools Utility.
    2. Onder Vervanging registreren klikt u op Record & Replacement (Registreren en vervangen) om deze vervanging te registreren en de vervangingsgeschiedenis van de rollen bij te werken.