De vaste schijf verwijderen en terugplaatsen voor HP Pavilion x360 notebook-pc's

Dit document is van toepassing op HP Pavilion x360 notebookcomputers.
HP Pavilion x360 notebookcomputer

Voordat u begint

• U hebt een kruiskopschroevendraaier nodig.
  • Schakel de computer uit. Koppel de Ethernet- of modemkabel los. Koppel het netsnoer los.
  • Plaats de pc op een lege, vlakke en stabiele ondergrond in een ruimte zonder vloerbedekking.
  • HP adviseert een antistatische polsband en een mat van geleidend schuim te gebruiken wanneer u aan de pc werkt.
  • Haal een component pas uit de beschermende verpakking op het moment dat u de component gaat installeren.
  waarschuwing:
De randen van de metalen panelen zijn scherp en kunnen snijwonden veroorzaken. Zorg dat uw huid niet langs een metalen rand aan de binnenkant van de computer schuurt.
  waarschuwing:
Schakel de computer uit en wacht totdat de onderdelen zijn afgekoeld voordat u met deze procedures begint.
  let op:
Dit product bevat onderdelen die beschadigd kunnen raken door elektrostatische ontlading. Teneinde het risico op elektrostatische ontlading te beperken, kunt u het beste in een ruimte zonder vloerbedekking werken. Gebruik bovendien een antistatisch oppervlak (bijvoorbeeld een geleidende schuimmat) en draag een antistatische polsband die contact maakt met een geaard oppervlak.
  let op:
Procedures in dit document worden door HP geleverd voor gekwalificeerde serviceleveranciers en als gunst voor de klanten. Onderhoud van interne componenten verhoogt het risico op beschadiging van de computer, dat mogelijk niet onder de garantie valt. Begrijp het risico en raadpleeg de garantie van het product voordat u onderhoud gaat plegen aan de computer.

Video-overzicht

Bekijk de volgende video voordat u de stappen in dit artikel uitvoert.
opmerking:
De video en afbeeldingen in dit artikel geven een specifieke configuratie van de notebookcomputer weer. Deze procedures voor het verwijderen en terugplaatsen zijn van toepassing op alle configuraties van alle HP Pavilion x360 notebookcomputers.

De vaste schijf verwijderen

waarschuwing:
Zorg ervoor dat de pc van de voeding is losgekoppeld voordat u begint.
Volg de stappen in deze sectie om de vaste schijf te verwijderen.
Stap 1
Verwijder de behuizing.
Raadpleeg het HP ondersteuningsdocument De behuizing verwijderen en terugplaatsen voor instructies voor het verwijderen van de behuizing.
De behuizing verwijderen
Stap 2
Zoek de accukabel.
Locatie van accukabel
Stap 3
Koppel de accukabel los van de connector op de systeemkaart.
De accukabel verwijderen
Stap 4
Koppel de luidsprekerkabel los van de connector op de systeemkaart.
De luidsprekerkabel loskoppelen
Stap 5
Verwijder de luidsprekerkabel uit de geleiders op de accu.
Onthoud hoe de luidsprekerkabel wordt geleid, zodat u deze later weer kunt aansluiten.
De luidsprekerkabel verwijderen uit de geleiders
De kabel verwijderen
Stap 6
Verwijder de vier schroeven waarmee de accu is bevestigd aan de bovenklep.
De vier schroeven waarmee de accu is bevestigd aan de bovenklep
Stap 7
Til de accu uit de houders op de bovenklep.
De accu uit de houders tillen
Stap 8
Verwijder de retentieband.
De retentieband verwijderen
Stap 9
Verwijder de adapterkabel van de vaste schijf; onthoud de locatie voor wanneer u deze moet terugplaatsen.
De adapterkabel van de vaste schijf verwijderen
Stap 10
Verwijder de drie schroeven waarmee de vaste schijf is bevestigd aan bovenklep.
Locaties van schroeven
Stap 11
Verwijder de vaste schijf en plaats deze in een antistatische zak.
De vaste schijf verwijderen

De vaste schijf terugplaatsen

Gebruik de stappen in deze sectie om de vaste schijf terug te plaatsen.
Stap 1
Plaats de vaste schijf terug door deze in de houders op de bovenklep te plaatsen.
De vaste schijf terugplaatsen
Stap 2
Plaats de drie schroeven terug waarmee de vaste schijf is bevestigd aan de bovenklep.
Locaties van schroeven
Stap 3
Plaats de adapterkabel van de vaste schijf terug.
De adapterkabel van de vaste schijf terugplaatsen
Stap 4
Plaats de retentieband terug door erop te drukken.
De band terugplaatsen
Stap 5
Leid de adapterkabel door de geleidingssleuf naast de vaste schijf.
Adapterkabel routeren
Stap 6
De accu op de houders plaatsen
De accu terugplaatsen
Stap 7
Plaats de vier schroeven terug waarmee de vaste schijf is bevestigd aan de bovenklep.
De vier schroeven waarmee de accu is bevestigd aan de bovenklep
Stap 8
Leid de luidsprekerkabel langs de geleiders op de accu.
De luidsprekerkabel geleiden
De luidsprekerkabel geleiden
Stap 9
Sluit de luidsprekerkabel aan op de connector op de systeemkaart.
Aansluiting luidsprekerkabel
Stap 10
Sluit de accukabel aan op de connector op de systeemkaart.
Aansluiting accukabel
Stap 11
Plaats de behuizing terug.
Raadpleeg het HP ondersteuningsdocument De behuizing verwijderen en terugplaatsen voor meer informatie over het terugplaatsen van de behuizing.
De behuizing terugplaatsen