• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

HP PageWide Enterprise Color 556, MFP 586 - De inktafvaleenheid vervangen

Inleiding

De volgende informatie biedt gegevens over de inktafvaleenheid van de printer en instructies om deze te vervangen.
De printer geeft aan wanneer de inktafvaleenheid bijna vol of volledig vol is. Als de inktafvaleenheid volledig vol is, stopt de printer met afdrukken totdat deze is vervangen.
Ga naar HP Parts Store (www.hp.com/buy/parts) om een inktafvaleenheid aan te schaffen (onderdeelnummer B5L09A).
opmerking:
De inktafvaleenheid is ontworpen voor eenmalig gebruik. Probeer niet de inktafvaleenheid te legen en opnieuw te gebruiken. Doet u dit toch, dan kan pigment worden gemorst in de printer, wat een verminderde afdrukkwaliteit tot gevolg kan hebben. Stuur de inktafvaleenheid na gebruik terug naar het HP Planet Partners programma voor recycling.

De inktafvaleenheid verwijderen en vervangen

1. Open de linkerklep.
    Afbeelding : Open de linkerklep
  2. Verwijder de inktafvaleenheid door deze met beide handen eruit te trekken. Zet de eenheid rechtop opzij, op een vel papier om te voorkomen dat er wordt gemorst.
      let op:
    Zorg dat u, wanneer u aan de inktafvaleenheid trekt, de zwarte cilinder niet aanraakt om pigmentvlekken op uw huid of kleding te voorkomen.
    Afbeelding : De inktafvaleenheid verwijderen
  3. Haal de nieuwe inktafvaleenheid uit de verpakking.
    Afbeelding : Het verpakkingsmateriaal verwijderen
  4. Plaats de inktafvaleenheid.
    Afbeelding : De inktverzameleenheid plaatsen
  5. Sluit de linkerklep.
    Afbeelding : De linkerklep sluiten