• Informatie

HP PageWide Enterprise Color 556, MFP 586 - Etiketten afdrukken en plaatsen

Inleiding

De volgende informatie beschrijft hoe u etiketten moet afdrukken en plaatsen.
Volg deze stappen om de juiste instellingen te selecteren in de printerdriver voor het printen van etiketten met de optie handmatige invoer. Stuur daarna de afdruktaak naar de printer en plaats de etiketten in de lade. Als u de handmatige invoer gebruikt, drukt de printer de taak niet af totdat de lade is geopend en gesloten.

Handmatige invoer voor etiketten

1. Selecteer de afdrukoptie vanuit het programma.
  2. Selecteer de printer in de lijst met printers en klik of tik vervolgens op de knop Eigenschappen of Voorkeuren om de printerdriver te openen.
    opmerking:
    De naam van de knop verschilt per softwareprogramma.
    opmerking:
    Als u deze functies wilt openen vanaf een Startscherm in Windows 8 of 8.1, selecteert u Apparaten, Afdrukken en vervolgens de printer.
  3. Klik of tik op het tabblad Papier/Kwaliteit.
  4. Selecteer het juiste formaat voor de etiketten in de vervolgkeuzelijst Papierformaat.
  5. Selecteer Etiketten in de vervolgkeuzelijst Papiersoort.
  6. Selecteer Handmatige invoer in de vervolgkeuzelijst Papierbron.
    opmerking:
    Als u de handmatige invoer gebruikt, drukt de printer af vanuit de lade met het laagste nummer die ingesteld is op het juiste papierformaat. Het is dus niet nodig om een bepaalde lade op te geven. Als bijvoorbeeld lade 2 is geconfigureerd voor etiketten, drukt de printer vanuit lade 2 af. Als lade 3 is geïnstalleerd en geconfigureerd voor etiketten maar lade 2 niet, dan drukt de printer vanuit lade 3 af.
  7. Klik op de knop OK om het dialoogvenster Documenteigenschappen te sluiten.
  8. Klik in het dialoogvenster Afdrukken op de knop OK om de taak af te drukken.
  9. Plaats de etiketvellen met de bedrukte zijde omhoog en de bovenrand van het vel tegen de rechterkant van de printer.

Afdrukstand van etiket

Lade
Papier plaatsen
Lade 1
Afdrukzijde beneden
Bovenrand eerst in de printer
Lade 2
Afdrukzijde boven
Bovenrand aan de rechterkant van de printer
Lade 3 en de papierinvoereenheid voor 3 x 500 vel
Afdrukzijde boven
Bovenrand aan de rechterkant van de printer