• Informatie

HP PageWide Enterprise Color 556, MFP 586 - Enveloppen printen en laden

Inleiding

De volgende informatie beschrijft hoe u enveloppen moet afdrukken en plaatsen. Gebruik alleen lade 1 of 2 om op enveloppen af te drukken. In lade 1 passen 5 enveloppen. In lade 2 passen 30 enveloppen.
Volg deze stappen om de juiste instellingen te selecteren in de printerdriver voor het printen van enveloppen met de optie handmatige invoer. Stuur daarna de afdruktaak naar de printer en plaats de enveloppen in de lade.

Enveloppen afdrukken

1. Selecteer de afdrukoptie vanuit het programma.
  2. Selecteer de printer in de lijst met printers en klik of tik vervolgens op de knop Eigenschappen of Voorkeuren om de printerdriver te openen.
    opmerking:
    De naam van de knop verschilt per softwareprogramma.
    opmerking:
    Als u deze functies wilt openen vanaf een Startscherm in Windows 8 of 8.1, selecteert u Apparaten, Afdrukken en vervolgens de printer.
  3. Klik of tik op het tabblad Papier/Kwaliteit.
  4. Selecteer het juiste formaat voor de enveloppen in de vervolgkeuzelijst Papierformaat.
  5. Selecteer Envelop in de vervolgkeuzelijst Papiersoort.
  6. Selecteer Handmatige invoer in de vervolgkeuzelijst Papierbron.
  7. Klik op de knop OK om het dialoogvenster Documenteigenschappen te sluiten.
  8. Klik in het dialoogvenster Afdrukken op de knop OK om de taak af te drukken.

Afdrukstand envelop

Lade
Envelopformaat
Papier plaatsen
Lade 1
Envelop #9, Envelop #10, Envelop Monarch, Envelop DL, Japanse envelop Chou #3, Japanse envelop Chou #4
Afdrukzijde beneden
Bovenrand aan de voorkant van de printer
Envelop B5, Envelop C5, Envelop C6
Afdrukzijde beneden
Bovenrand eerst in de printer
Lade 2
Envelop #10, Envelop DL, Japanse envelop Chou #3
Afdrukzijde boven
Bovenrand aan de rechterkant van de printer
Envelop B5, Envelop C5
Afdrukzijde boven
Bovenrand aan de rechterkant van de printer