• Informatie

HP Instant Ink - Uw HP Instant Ink-service annuleren

Dit document is bedoeld voor klanten met HP Instant Ink.

Lees dit voor u annuleert

U kunt de deelname aan HP Instant Ink op elk moment zonder boete annuleren. Voordat u de service annuleert, lees dan zorgvuldig de volgende informatie:
  • HP Instant Ink-cartridges werken niet meer na het einde van uw huidige factureringsperiode en u dient deze te retourneren aan HP. Om verder te gaan met afdrukken nadat uw factureringsperiode is geëindigd, zorgt u dat u beschikt over standaard inktcartridges klaar voor gebruik in uw printer.
    Als u de gefrankeerde envelop geleverd door HP niet heeft, gaat u naar HP Instant Ink-cartridges recyclen om een envelop te bestellen.*
  • Er is geen evenredige vergoeding voor de rest van uw factureringsperiode.
  • Uw service loopt door tot het einde van uw huidige factureringsperiode.
  • Als er sprake is van kosten voor extra afdrukken, zullen deze worden belast op uw creditcard. Afhankelijk van wanneer u annuleert, kunnen de afschrijvingen de volgende maand worden weergegeven.
*Cartridgerecycling is niet beschikbaar in Italië. Volg lokale voorschriften om verantwoord cartridges weg te gooien.
opmerking:
Uw HP Instant Ink-service kan niet in de wacht worden geplaatst. Als u gedurende langere tijd weg moet en niet belast wilt worden voor de HP Instant Ink-service, moet u de service annuleren en uzelf opnieuw registreren bij de service, wanneer gewenst. Als u uw account annuleert en uzelf opnieuw registreert, zijn alle gratis promotionele maanden en doorgeschoven pagina's verbeurd, zelfs als u zichzelf opnieuw registreert.

Uw HP Instant Ink-service annuleren

Gebruik uw HP Instant Ink-account om uw HP Instant Ink-service te annuleren.
  1. Uw HP Instant Ink-accountpagina wordt geopend.
  2. Op het gebied Status van uw HP Instant Ink-accountpagina, is een vervolgkeuzemenu beschikbaar als er meerdere printers zijn geregistreerd. Klik op het vervolgkeuzemenu en selecteer de printer die u wilt annuleren.
    Op de vervolgkeuzelijst van de printer klikken
  3. Controleer de Afdrukgeschiedenis of het HP ePrint-adres van de printer om te bevestigen dat u de juiste printer hebt geselecteerd.
  4. Klik op Mijn account en klik vervolgens op Accountinstellingen.
  5. Klik op Mijn HP Instant Ink-abonnement annuleren.
    U ontvangt een e-mail ter bevestiging van de annulering. De annulering wordt voltooid aan het einde van de huidige factureringscyclus, wanneer de laatste lading succesvol is verwerkt.