• Informatie

HP LaserJet Pro MFP - Scannen naar een netwerkmap

Scannen naar een netwerkmap

Via het bedieningspaneel van de printer kunt u een document scannen en dit in een map op het netwerk opslaan.
opmerking:
Om deze functie te gebruiken, moet de printer zijn verbonden met een netwerk en moet de functie Scannen naar netwerkmap zijn geconfigureerd met behulp van de wizard Scannen naar netwerkmap (Windows) of de geïntegreerde webserver van HP.
  1. Plaats het document op de glasplaat van de scanner volgens de indicatoren op de printer.
  2. Raak in het beginscherm van het bedieningspaneel de knop Scannen aan.
  3. Raak Scannen naar netwerkmap aan.
  4. Selecteer in de lijst met netwerkmappen de map waarin u het document wilt opslaan.
  5. Op het bedieningspaneel wordt een overzicht van de scaninstellingen weergegeven.
    • Als u de instellingen wilt wijzigen, raakt u de knop Instellingen aan en voert u de gewenste wijzigingen door.
    • Als de instellingen correct zijn, gaat u verder met de volgende stap.
  6. Druk op de knop Scannen om de scantaak te starten.