Sprout by HP - Een back-up van de gegevens in Sprout Workspace maken en herstellen

In Sprout Workspace worden uw projecten en documenten opgeslagen in een verborgen map op uw vaste schijf. Al uw projecten en documenten worden gezamenlijk opgeslagen als één verzameling, dus niet als afzonderlijke bestanden.
Een back-up maken van uw 3D-modellen
Met behulp van de ingebouwde functie Back-up maken en terugzetten in Workspace kunt u een back-up van uw 3D-modellen maken in één archiefbestand.
Hiermee wordt geen back-up gemaakt van uw vastgelegde beelden, projecten of documenten.
in de map Vastgelegde afbeeldingen in de Windows-map Afbeeldingen of van gescande documenten of projecten in uw Windows-map Documenten. Als u handmatig een back-up wilt maken van uw Sprout-items, moet u de map Afbeeldingen\Vastgelegde afbeeldingen en de map Documenten\Sprout handmatig kopiëren.
  opmerking:
Met een back-upbestand worden alleen de projecten gekopieerd en teruggezet voor de huidige gebruiker, niet alle gebruikers van het systeem.
  1. Zoek de menuknop in de rechterbovenhoek van de mat en tik erop.
  2. Tik in het menu op Instellingen.
    Afbeelding : Instellingen openen
    Instellingen openen
  3. Tik in het menu Instellingen op Back-up.
    Afbeelding : Het back-upprogramma openen
    Het back-upprogramma openen
  4. Raak Back-up aan.
      opmerking:
    Gebruik een andere back-upmethode als u een back-up wilt maken van uw andere items, waaronder documenten, projecten en vastgelegde afbeeldingen.
    Afbeelding : Een back-up maken
  5. In Workspace wordt u gevraagd een bestand op te geven om de back-up op te slaan. Typ de naam en locatie voor het back-upbestand en raak Opslaan aan.
      opmerking:
    Dit bestand heeft een eigen bestandstype dat alleen kan worden gebruikt door Sprout Workspace.
    Afbeelding : Het back-upbestand een naam geven
    Een back-upbestand opgeven
  6. Sprout maakt een back-up van uw 3D-projecten.
    Afbeelding : Een back-up maken van uw 3D-projecten
    Een back-up maken
  opmerking:
Als u al uw Sprout 3D-modellen wilt opslaan, moet u deze stappen herhalen voor elke gebruiker die 3D-modellen heeft.
Uw 3D-modellen herstellen
Voer de onderstaande stappen uit om uw 3D-modellen te herstellen.
  opmerking:
Tijdens de herstelprocedure worden alle Sprout 3D-modellen voor de gebruiker vervangen door die in het back-upbestand. Het is niet mogelijk om projecten uit back-upbestanden te combineren met de bestanden die op het systeem voorkomen.
  1. Zoek de menuknop in de rechterbovenhoek van het Startscherm van Sprout en tik erop.
  2. Tik in het menu op Instellingen.
    Afbeelding : Instellingen openen
    Instellingen openen
  3. Tik in het menu Instellingen op Herstellen.
    Afbeelding : Het herstelprogramma openen
    Het herstelprogramma openen
  4. In Workspace wordt u gevraagd de naam en locatie van het back-upbestand op te geven. Typ de naam en locatie van het back-upbestand en raak Openen aan.
      opmerking:
    Dit bestand heeft een eigen bestandstype dat alleen kan worden gebruikt door Sprout Workspace.
    Afbeelding : Een back-upbestand opgeven
    Een back-upbestand opgeven
  5. Sprout Workspace wist uw huidige 3D-modellen en vervangt ze door de modellen in het back-bestand.
    Afbeelding : De 3D-modellen herstellen uit het back-upbestand
    De 3D-modellen herstellen uit het back-upbestand
Een back-up van uw Sprout-gegevens maken met een back-upprogramma van derden
Als u een back-up van uw Sprout-projecten, - documenten en -afbeeldingen wilt maken met een computerback-upprogramma, configureert u de back-up zo dat de Sprout-bestanden worden opgenomen in een reguliere back-up.
  • Vastgelegde afbeeldingen: als u een back-up wilt maken van de afbeeldingsbestanden die met uw Sprout zijn vastgelegd, neemt u de Windows-map Afbeeldingen, inclusief de submap Vastgelegde afbeeldingen op in uw back-up.
  • Gescande documenten en projecten: als u een back-up wilt maken van uw Sprout-document- en -projectbestanden, neemt u de Windows-map Documenten, inclusief de submap Sprout op in uw back-up.
  • Alle Sprout-items: configureer het back-upprogramma om de verborgen map localappdata op te nemen. U vindt dit bestand in Windows Verkenner door een van de volgende opdrachten in de adresbalk te typen:
    • %localappdata%
    • C:\Users\<uw accountnaam>\ AppData\Local