• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP LaserJet Enterprise MFP M527, M577, HP LaserJet Managed MFP E52545, E57540 - Verwijderen en vervangen: Bedieningspaneel

Inleiding
In dit document worden de procedures beschreven voor het verwijderen en vervangen van het bedieningspaneel van de.
Voordat u het onderhoud uitvoert
De printer uitschakelen
  • Verwijder het netsnoer.
      waarschuwing:
    Om schade aan de printer te voorkomen, schakelt u de printer uit en wacht u dertig seconden. Verwijder vervolgens het netsnoer voordat u onderhoud uitvoert aan de printer.
Gebruik onderstaande tabel voor de identificatie van het juiste onderdeelnummer voor uw printer. Ga voor het bestellen van het onderdeel naar www.hp.com/buy/parts.
Onderdeelnummer voor het bedieningspaneel
B5L47-67018
Bedieningspaneel en omkeerbare schroevendraaier met instructiegids
Vereist gereedschap
  • Kruiskopschroevendraaier nr. 2 met magnetische punt.
Na het uitvoeren van onderhoud
De printer inschakelen
  • Sluit het netsnoer aan.
  • Druk op de aan/uit-schakelaar om het apparaat in te schakelen.
Test na onderhoud
De printer beschikt over een diagnostische test-modus voor het bedieningspaneel. Zie voor meer informatie het gedeelte over controles van het bedieningspaneel in de handleiding over het oplossen van problemen met de printer.
Stap 1: De klep van het bedieningspaneel verwijderen
  1. Open de documentinvoer (1).
      opmerking:
    Als het bedieningspaneel niet volledig naar voren is gekanteld, kantelt u het nu naar voren totdat het niet meer verder gaat (2).
    Afbeelding : De documentinvoer openen
  2. Begin aan de rechterzijde van de klep van het bedieningspaneel en maak de vijf lipjes aan de bovenzijde van de klep voorzichtig los.
      opmerking:
    De dunne klep van zwart plastic zal loskomen van de basisplaat van het bedieningspaneel van wit plastic.
    Afbeelding : Vijf lipjes vrijmaken
  3. Til de bovenhoek van de klep van de printer, en verwijder vervolgens de klep.
    Afbeelding : De klep verwijderen
Stap 2: Het bedieningspaneel verwijderen
  1. Alleen M577c/z, M527c/z: Open de vergrendeling (1) om de platte kabel van het toetsenbord te ontgrendelen.
      let op:
    De vergrendeling moet worden geopend om de kabel te ontgrendelen.
    Afbeelding : De platte kabel van het toetsenbord (M577c/z, M527c/z) ontkoppelen
  2. Ontkoppel één HDMI-kabel (1) en één connector (2).
    Afbeelding : De connectors ontkoppelen
  3. Verwijder de USB-kabel (1) uit de houder.
    Alleen M577z: Maak vier lipjes (2) los en verwijder vervolgens de printplaat van de Near Field Communication (NFC).
    Afbeelding : De connectors ontkoppelen
  4. Verwijder drie schroeven (1).
      opmerking:
    De schroevendraaier (meegeleverd met de kit) heeft een omkeerbare steel. Trek de schacht gewoon uit de hendel en plaats de schacht terug met het gewenste uiteinde naar buiten.
    Afbeelding : Drie schroeven verwijderen
  5. Til de bovenzijde van het bedieningspaneel van de printer op (1) en schuif het vervolgens richting de voorkant van de printer (2) om het te verwijderen.
    Afbeelding : Het bedieningspaneel verwijderen
Stap 3: De vervangende eenheid uitpakken
Haal de vervangende eenheid uit de verpakking.
De volledige informatie over de recyclingprogramma's van HP vindt u in Product return and recycling.
  opmerking:
HP adviseert om de defecte eenheid op ecologisch verantwoorde wijze af te voeren.
  opmerking:
Vergeet niet om eerst het beschermende folie van de touchscreen te verwijderen voordat u het bedieningspaneel vervangt.
Recyclen en uitpakken
Afbeelding : Recyclen en uitpakken
Stap 4: Het bedieningspaneel plaatsen
  1. Verwijder het vervangende bedieningspaneel van de basisplaat.
    Afbeelding : Het bedieningspaneel openen
  2. Alleen M577c/z, M527c/z: Zorg ervoor dat u de platte kabel van het toetsenbord (1) door de opening (2) in de basisplaat van het bedieningspaneel leidt als u het bedieningspaneel installeert.
    Afbeelding : De platte kabel van het toetsenbord door de opening leiden
  3. Zoek de vier haken op de printer en de bijbehorende sleuven in de basisplaat van het bedieningspaneel (1). De haken passen in de sleuven (2) als de eenheid is geïnstalleerd.
      opmerking:
    Zorg ervoor dat de aardeclip (3) zich aan de bovenkant van de eenheidsbasis bevindt als deze wordt geïnstalleerd.
    Afbeelding : De haken en aardeclip zoeken
  4. Plaats de achterste hoek van het bedieningspaneel in de printer (1) en laat vervolgens de voorste hoek zakken (2) om het te installeren.
      opmerking:
    Als het moeilijk is om het bedieningspaneel te plaatsen, zorgt u ervoor dat de haken, sleuven en aardeclip op de juiste manier zijn bevestigd. Zie De haken en aardeclip zoeken.
    Afbeelding : Het bedieningspaneel plaatsen
  5. Installeer drie schroeven (1) en zorg ervoor dat de aardeclip op de juiste manier is geplaatst (2).
      opmerking:
    De schroevendraaier (meegeleverd met de kit) heeft een omkeerbare steel. Trek de schacht gewoon uit de hendel en plaats de schacht terug met het gewenste uiteinde naar buiten.
    Afbeelding : Drie schroeven bevestigen
  6. Sluit één HDMI-kabel (1) en één connector (2) aan.
    Afbeelding : De connectors aansluiten
  7. Installeer de USB-kabel (1) in de houder.
    Alleen M577z: Plaats de printplaat van de Near Field Communication (NFC) onder de vier lipjes (2).
    Afbeelding : USB en NFC installeren
  8. Alleen M577c/z, M527c/z: Plaats de platte kabel van het toetsenbord in de connector en sluit vervolgens de vergrendeling (1).
      opmerking:
    Trek zachtjes aan de kabel om er zeker van te zijn dat deze volledig is bevestigd in de connector.
    Afbeelding : De platte kabel van het toetsenbord (M577c/z, M527c/z) aansluiten
Stap 5: De klep van het bedieningspaneel installeren
  1. Plaats de klep van het bedieningspaneel op de printer.
    Afbeelding : De klep van het bedieningspaneel op de printer plaatsen
  2. Begin aan de linkerzijde van de klep van het bedieningspaneel en druk zachtjes op de bovenkant van de klep om de vijf lipjes vast te maken.
    Afbeelding : Vijf lipjes bevestigen
  3. Sluit de documentinvoer.
      opmerking:
    Stel het bedieningspaneel af op de gewenste hoek.
    Afbeelding : De documentinvoer sluiten