• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

HP LaserJet Enterprise MFP M527 - Verwijderen en vervangen: Bedieningspaneel (M527)

Inleiding

In dit document worden de procedures beschreven voor het verwijderen en vervangen van het bedieningspaneel van de M527.

Voordat u het onderhoud uitvoert

De printer uitschakelen
  • Verwijder het netsnoer.
      waarschuwing:
    Om schade aan de printer te voorkomen, schakelt u de printer uit en wacht u 30 seconden. Verwijder vervolgens het netsnoer voordat u onderhoud uitvoert aan de printer.
Gebruik onderstaande tabel voor de identificatie van het juiste onderdeelnummer voor uw printer. Ga voor het bestellen van het onderdeel naar www.hp.com/buy/parts.
Onderdeelnummer voor het bedieningspaneel (M527)
B5L47-67018
Bedieningspaneel (M527) met instructiegids

Vereist gereedschap

• Kruiskopschroevendraaier nr. 2 met magnetische punt.

Na het uitvoeren van onderhoud

De printer inschakelen
  • Sluit het netsnoer aan.
  • Druk op de aan/uit-schakelaar om het apparaat in te schakelen.

Test na onderhoud

Zorg dat de printer initialiseert met de status Gereed.
Druk een configuratiepagina af om te controleren of de printer correct functioneert.

Stap 1: Het bedieningspaneel (M527) verwijderen

1. Verwijder het vervangende bedieningspaneel van de basisplaat.
    Afbeelding : Het bedieningspaneel openen
  2. Alleen M527c/z: Zorg ervoor dat u de platte kabel van het toetsenbord (1) door de opening (3) in de basisplaat van het bedieningspaneel leidt wanneer u het bedieningspaneel plaatst.
    Afbeelding : De platte kabel van het toetsenbord (M527c/z) controleren
  3. Zoek de vier haken op de printer en de bijbehorende sleuven in de basisplaat van het bedieningspaneel (1). De haken passen in de sleuven (2) als de eenheid is geïnstalleerd.
    opmerking:
    Zorg ervoor dat de aardeklem (3) zich aan de bovenkant van de eenheidsbasis bevindt als deze wordt geïnstalleerd.
    Afbeelding : De haakjes en sleuven zoeken
  4. Plaats de achterste hoek van het bedieningspaneel in de printer (1) en laat vervolgens de voorste hoek zakken (2) om het te installeren.
    opmerking:
    Als het moeilijk is om het bedieningspaneel te plaatsen, zorgt u ervoor dat de haken, sleuven en aardeclip op de juiste manier zijn bevestigd. Zie stap Zoek de vier haken op de printer en de bijbehorende sleuven in de basisplaat van het bedieningspaneel (1). De haken passen in de sleuven (2) als de eenheid is geïnstalleerd..
    Afbeelding : Het bedieningspaneel plaatsen
  5. Installeer drie schroeven (1) en zorg ervoor dat de aardeclip op de juiste manier is geplaatst (2).
    opmerking:
    De schroevendraaier (meegeleverd met de kit) heeft een omkeerbare steel. Trek de schacht gewoon uit de hendel en plaats de schacht terug met het gewenste uiteinde naar buiten.
    Afbeelding : Drie schroeven bevestigen
  6. Sluit één HDMI-kabel (1) en één connector (2) aan.
    Afbeelding : De connectors aansluiten
  7. Installeer de USB-kabel (1) in de houder.
    opmerking:
    Alleen M527z: Plaats de printplaat van de Near Field Communication (NFC) onder de vier lipjes (2).
    Afbeelding : De USB-kabel en de NFC PCA plaatsen
  8. Alleen M527z: Plaats de platte kabel van het toetsenbord in de connector en sluit vervolgens de connectorvergrendeling.
    opmerking:
    Trek zachtjes aan de kabel om er zeker van te zijn dat deze volledig is bevestigd in de connector.
    opmerking:
    Als de connectorvergrendeling is gesloten en de kabel op de juiste manier is geïnstalleerd, loopt de witte lijn op de kabel parallel met de connectorvergrendeling.
    Afbeelding : De platte kabel aansluiten (M527z)
  9. Plaats de klep van het bedieningspaneel op de printer.
    Afbeelding : De klep van het bedieningspaneel op de printer plaatsen
  10. Begin aan de linkerzijde van de klep van het bedieningspaneel en maak vijf lipjes aan de bovenrand van de klep voorzichtig vast.
    Afbeelding : Vijf lipjes bevestigen
  11. Sluit de documentinvoer.
    opmerking:
    Stel het bedieningspaneel af op de gewenste hoek.
    opmerking:
    Als het toetsenbord niet reageert nadat de printer is ingeschakeld, controleert u de platte kabel die in stap Alleen M527z: Plaats de platte kabel van het toetsenbord in de connector en sluit vervolgens de connectorvergrendeling. is geplaatst. Plaats de kabel zo nodig opnieuw.
    Afbeelding : De documentinvoer sluiten

Stap 2: Het vervangende bedieningspaneel uit de verpakking halen

Haal het vervangende onderdeel uit de verpakking.
opmerking:
HP adviseert om het defecte onderdeel op verantwoorde wijze af te voeren.
opmerking:
Vergeet niet om eerst het beschermende folie van de touchscreen te verwijderen voordat u het bedieningspaneel vervangt.
Recyclen en uitpakken
Afbeelding : Recyclen en uitpakken

Stap 3: Het bedieningspaneel (M527) plaatsen

1. Verwijder het vervangende bedieningspaneel van de basisplaat.
    Afbeelding : Het bedieningspaneel openen
  2. Alleen M527c/z: Zorg ervoor dat u de platte kabel van het toetsenbord (1) door de opening (3) in de basisplaat van het bedieningspaneel leidt wanneer u het bedieningspaneel plaatst.
    Afbeelding : De platte kabel van het toetsenbord (M527c/z) controleren
  3. Zoek de vier haken op de printer en de bijbehorende sleuven in de basisplaat van het bedieningspaneel (1). De haken passen in de sleuven (2) als de eenheid is geïnstalleerd.
    opmerking:
    Zorg ervoor dat de aardeklem (3) zich aan de bovenkant van de eenheidsbasis bevindt als deze wordt geïnstalleerd.
    Afbeelding : De haakjes en sleuven zoeken
  4. Plaats de achterste hoek van het bedieningspaneel in de printer (1) en laat vervolgens de voorste hoek zakken (2) om het te installeren.
    opmerking:
    Als het moeilijk is om het bedieningspaneel te plaatsen, zorgt u ervoor dat de haken, sleuven en aardeclip op de juiste manier zijn bevestigd. Zie stap Zoek de vier haken op de printer en de bijbehorende sleuven in de basisplaat van het bedieningspaneel (1). De haken passen in de sleuven (2) als de eenheid is geïnstalleerd..
    Afbeelding : Het bedieningspaneel plaatsen
  5. Installeer drie schroeven (1) en zorg ervoor dat de aardeclip op de juiste manier is geplaatst (2).
    opmerking:
    De schroevendraaier (meegeleverd met de kit) heeft een omkeerbare steel. Trek de schacht gewoon uit de hendel en plaats de schacht terug met het gewenste uiteinde naar buiten.
    Afbeelding : Drie schroeven bevestigen
  6. Sluit één HDMI-kabel (1) en één connector (2) aan.
    Afbeelding : De connectors aansluiten
  7. Installeer de USB-kabel (1) in de houder.
    opmerking:
    Alleen M527z: Plaats de printplaat van de Near Field Communication (NFC) onder de vier lipjes (2).
    Afbeelding : De USB-kabel en de NFC PCA plaatsen
  8. Alleen M527z: Plaats de platte kabel van het toetsenbord in de connector en sluit vervolgens de connectorvergrendeling.
    opmerking:
    Trek zachtjes aan de kabel om er zeker van te zijn dat deze volledig is bevestigd in de connector.
    opmerking:
    Als de connectorvergrendeling is gesloten en de kabel op de juiste manier is geïnstalleerd, loopt de witte lijn op de kabel parallel met de connectorvergrendeling.
    Afbeelding : De platte kabel aansluiten (M527z)
  9. Plaats de klep van het bedieningspaneel op de printer.
    Afbeelding : De klep van het bedieningspaneel op de printer plaatsen
  10. Begin aan de linkerzijde van de klep van het bedieningspaneel en maak vijf lipjes aan de bovenrand van de klep voorzichtig vast.
    Afbeelding : Vijf lipjes bevestigen
  11. Sluit de documentinvoer.
    opmerking:
    Stel het bedieningspaneel af op de gewenste hoek.
    opmerking:
    Als het toetsenbord niet reageert nadat de printer is ingeschakeld, controleert u de platte kabel die in stap Alleen M527z: Plaats de platte kabel van het toetsenbord in de connector en sluit vervolgens de connectorvergrendeling. is geplaatst. Plaats de kabel zo nodig opnieuw.
    Afbeelding : De documentinvoer sluiten