• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

HP Social Media Snapshots - Foto's afdrukken op Social Media Snapshots-papier

Dit document is bedoeld voor de app HP Social Media Snapshots, het papier van HP Social Media Snapshots, en mobiele apparaten met Apple en Android.
Met de app HP Social Media Snapshots kunt u foto's afdrukken, delen en ontwerpen van websites zoals Facebook en Instagram. Leer hoe u zelfklevend fotopapier van HP Social Media Snapshots kunt afdrukken en gebruiken met de app.
Afbeelding : Fotopapier van Social Media Snapshots
Afbeelding: Fotopapier van Social Media Snapshots
  1. Plaats papier van HP Social Media Snapshot in de invoerlade of fotolade, afhankelijk van uw printermodel. Zorg ervoor dat de vellen vlak zijn voordat u het papier in de lade plaatst.
  2. Download en installeer de app HP Social Media Snapshot vanuit de Apple Store of de Google Play Store, afhankelijk van uw apparaattype.
  3. Tik op het pictogram HP Snapshots .
  4. Kies een foto van Instagram, Facebook, Flickr of van de fotobibliotheek op uw mobiele apparaat.
    Voer uw aanmeldingsreferenties in als hierom wordt gevraagd.
  5. Selecteer een rand in het scherm Sjabloon selecteren.
  6. Tik op Tekst invoeren om, indien gewenst, opmerkingen toe te voegen en te bewerken en klik vervolgens op Gereed.
  7. Tik op het pictogram Afdrukken .
  8. Selecteer het papierformaat 4 x 5 en tik vervolgens op Afdrukken.
  9. Tik op Doorgaan om het papierformaat te bevestigen.
  10. Selecteer uw printer in het scherm Afdrukken, wijzig de afdrukinstellingen en tik op Afdrukken.
    De foto wordt afgedrukt.
  11. Als u de foto wilt ophangen met behulp van de zelfklevende achterkant, verwijdert u voorzichtig het afdekpapier van de foto.

Veelgestelde vragen

Bekijk deze antwoorden op veelgestelde vragen over de app en het papier van HP Social Media Snapshots.