HP 14- en Pavilion 14-notebookcomputers - Elan Touchpad-functie werkt niet meer na een upgrade naar Windows 10

De Touchpad-functie werkt niet meer na een upgrade naar Windows 10. Dit probleem doet zich voor op bepaalde modellen met Elan-touchpads.
U lost dit probleem op door na een upgrade naar Windows 10 Windows Update uit te voeren om het meest recente stuurprogramma voor Elan Touchpad te installeren.
OPMERKING: Als u dit probleem wilt voorkomen, voert u een van de geschikte opties uit voordat u een upgrade uitvoert naar Windows 10:
Optie 1: Voer Windows Update uit om het meest recente stuurprogramma voor Windows 8 Elan Touchpad te installeren voordat u een upgrade uitvoert naar Windows 10.
Optie 2: Download en installeer het volgende SoftPaq om het Windows 8 Elan Touchpad-stuurprogramma te installeren voordat u een upgrade uitvoert naar Windows 10.
Beschrijving van het SoftPaq
Release-opmerkingen
SoftPaq downloaden
Elan Touchpad Driver
Versie: 11.2.11.1
Revisie: A