• Informatie

Herstel intermitterende print spooler-servicefouten die ervoor kunnen zorgen dat printtaken mislukken na een Windows-update.Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Compaq 14-, HP 14-, 15- en Pavilion 11-notebookcomputers - HP Wireless Button Driver wordt weergegeven als een onbekend apparaat na een upgrade van Windows 7 naar Windows 10

De HP Wireless Button Driver wordt in Apparaatbeheer weergegeven als een onbekend apparaat na een upgrade van Windows 7 naar Windows 10.
U lost dit probleem op door het recentste BIOS voor uw model computer te downloaden en te installeren en daarna het volgende SoftPaq te downloaden en te installeren:
Stap 1: Download en installeer het meest recente BIOS met HP Support Assistant.
  1. Open HP Support Assistant.
  2. Selecteer Updates en optimalisaties.
  3. Klik op Nu op updates controleren.
  4. Schakel in de lijst met updates de optie HP Notebook System BIOS in.
  5. Volg de instructies op het scherm om de BIOS-update te downloaden en te installeren.
  6. Start de computer opnieuw op.
Stap 2: Download en installeer het volgende SoftPaq.
Beschrijving van het SoftPaq
Release-opmerkingen
SoftPaq downloaden
HP Wireless Button Driver
Versie: 1.1.2.1
Revisie: A
opmerking:
De HP Wireless Button Driver kan ook worden gedownload en geïnstalleerd via Windows Updates.