• Informatie

Herstel intermitterende print spooler-servicefouten die ervoor kunnen zorgen dat printtaken mislukken na een Windows-update.Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP pc's - Recovery Manager gebruiken om software en drivers te herstellen (Windows 10)

Dit document is alleen van toepassing op HP en Compaq pc's die werden geleverd met een geïnstalleerde versie van Windows 10.
In dit document wordt uitgelegd hoe u softwareprogramma's en hardwaredrivers herstelt die oorspronkelijk in de fabriek op de computer werden geïnstalleerd.
opmerking:
Als uw computer op bestelling werd geconfigureerd, kunt u bepaalde softwareprogramma's opnieuw installeren met de specifieke software-installatieschijven die met uw computer werden geleverd.
Voor business computers zijn de herstelopties mogelijk niet meer bruikbaar omdat de image mogelijk vervangen is. Neem hiervoor contact op met de IT-afdeling van uw bedrijf of met uw plaatselijke IT-service.
Gebruik de volgende stappen om de originele software of drivers opnieuw te installeren.
  1. Zoek en open HP Recovery Manager in Windows.
    Als u wordt gevraagd om een administrator-wachtwoord of bevestiging, typt u het wachtwoord of geeft u de bevestiging. Wanneer u door Gebruikersaccountbeheer wordt gevraagd of het programma wijzigingen in de computer mag doorvoeren, klikt u op Ja.
  2. Klik onder Help, op Drivers en/of toepassingen opnieuw installeren en wacht totdat Recovery Manager een lijst heeft gegenereerd.
    Afbeelding : Recovery Manager
    Beginscherm van Recovery Manager
    Een gecombineerde lijst wordt weergegeven met toepassingen en drivers die opnieuw geïnstalleerd moeten worden, met de drivers als eerste vermeld.
    Afbeelding : Lijst met opnieuw te installeren drivers
    Lijst met opnieuw te installeren drivers
  3. Selecteer het selectievakje naast de drivers die u wilt installeren.
  4. Blader naar beneden naar de lijst met toepassingen.
    Afbeelding : Lijst met opnieuw te installeren toepassingen
    Lijst met opnieuw te installeren toepassingen.
  5. Selecteer het selectievakje naast de toepassingen die u opnieuw wilt installeren en klik op Installeren.
    De toepassingen en drivers worden geïnstalleerd op de computer.
    opmerking:
    Sommige computers hebben mogelijk geen softwaretoepassingen om te installeren en mogelijk is er geen toepassingsgedeelte beschikbaar. Dit is normaal en software moet in dit geval van de website van HP of van de website van de softwareontwikkelaar worden geïnstalleerd.
  6. Als het bericht Installatie is voltooid wordt weergegeven, klikt u op OK.
    Afbeelding : De installatie is voltooid
    Bericht Installatie is voltooid
  7. Sluit alle geopende toepassingen en start uw computer opnieuw op.