HP Envy Phoenix 850 desktop-pc - De LED-verlichting op het voorpaneel verandert niet om het CPU-gebruik weer te geven na een upgrade naar Windows 10

De LED-verlichting op het voorpaneel van de computer verandert niet als reactie op niveauveranderingen in CPU-gebruik, ook al als de CPU-gebruiksmodus is geselecteerd in de app HP Phoenix Control.
Afbeelding 1. De app HP Phoenix Control is ingesteld om CPU-gebruik te controleren
Het CPU-gebruik wordt goed aangegeven in de app, maar niet op het voorpaneel van de computer.
Om dit probleem op te lossen, moet u het volgende SoftPaq downloaden en installeren:
Beschrijving van het SoftPaq
Release-opmerkingen
SoftPaq downloaden
HP Phoenix Control
Versie: #1,10
Revisie: A Geslaagd: 1
OPMERKING: Mogelijk is er een recentere versie van deze software beschikbaar. Controleer of er nieuwere versies bestaan op http://www8.hp.com/us/en/drivers.html.