hp-support-head-portlet

Acties
Bezig met laden...
HP klantenondersteuning - kennisdatabase

hp-contact-secondary-navigation-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-share-print-widget-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP tablets - De fabrieksinstellingen van uw HP tablet herstellen (Android 5.1, 5.0/Lollipop)

Dit document is van toepassing op HP en Compaq tablets met een Android 5.1, 5.0/Lollipop-besturingssysteem.
Als u uw tablet reset, worden de oorspronkelijke fabrieksinstellingen hersteld, alle opgeslagen Google-accounts verwijderd en alle opgeslagen gegevens gewist. Alle lokaal opgeslagen bestanden, apps en opgeslagen netwerken worden verwijderd. Maak voordat u de tablet reset een back-up van belangrijke bestanden, op het web of met een extern opslagapparaat. De Google-accounts worden alleen van de tablet verwijderd. Gegevens die zijn gesynchroniseerd met het web worden niet beïnvloed door een reset.
U kunt de tablet resetten met de stroomtoevoer uit- of ingeschakeld. Als de tablet normaal opstart en u hebt toegang tot het instellingenmenu, gebruikt u de stappen in Uw tablet resetten met de tablet ingeschakeld. Gebruik de stappen in Resetten wanneer de tablet niet opstart als de tablet niet normaal opstart of als u zich het schermvergrendelingswachtwoord niet herinnert.

Uw tablet resetten met de tablet ingeschakeld

Als de tablet normaal opstart en u zich kunt aanmelden bij het Eigenaar-account (het eerste account dat is toegevoegd aan het apparaat), gebruikt u de stappen in dit gedeelte om uw tablet naar de oorspronkelijke fabriekstoestand te resetten. Gebruikersaccounts hebben geen toegang tot de functie voor een fabrieksreset. Als u deze stappen niet kunt gebruiken, raadpleegt u Resetten wanneer de tablet niet opstart voor instructies om uw tablet te herstellen via het Android-systeemherstelmenu.
  let op:
Alle gegevens die op uw apparaat zijn opgeslagen, worden verwijderd wanneer u de fabrieksinstellingen herstelt. Alle apps worden verwijderd. Gegevens opgeslagen in uw Google-account kunnen worden hersteld. Maak voordat u de tablet reset een back-up van belangrijke bestanden, op het web of met behulp van een extern opslagapparaat.
  1. Als u een microSD-kaart in de tablet hebt geïnstalleerd, verwijdert u de geheugenkaart voordat u de tablet reset.
  2. Tik in het beginscherm op het pictogram Alle apps en tik op Instellingen.
  3. Tik in het gedeelte Persoonlijk op Back-up en resetten.
    Afbeelding : Back-up en resetten
    Back-up en resetten
  4. Tik op Fabrieksinstellingen herstellen.
    Afbeelding : Fabrieksinstellingen herstellen
    Fabrieksinstellingen herstellen
  5. Tik op Tablet opnieuw instellen.
    Afbeelding : Tablet resetten
    Tablet resetten
  6. Als u een schermvergrendelingswachtwoord voor uw tablet instelt, voert u uw wachtwoord in wanneer dit wordt gevraagd.
  7. Tik op Alles wissen om te bevestigen en te beginnen met de reset.
    Afbeelding : Alles wissen
    Alles wissen
  8. De tablet wordt uitgeschakeld en op het scherm wordt Wissen weergegeven. Wanneer de reset is voltooid, wordt de tablet opnieuw gestart.
    Stel de tablet in door het volgen van de stappen in het HP ondersteuningsdocument Uw HP tablet instellen.

Resetten wanneer de tablet niet opstart

Als uw tablet niet normaal opstart of als u het schermvergrendelingswachtwoord niet meer weet, moet u misschien een reset uitvoeren zonder de tablet in te schakelen.
  let op:
Alle gegevens die op uw apparaat zijn opgeslagen, worden verwijderd wanneer u de fabrieksinstellingen herstelt. Alle apps worden verwijderd. Gegevens opgeslagen in uw Google-account kunnen worden hersteld. Maak zo mogelijk voordat u de tablet reset een back-up van belangrijke bestanden, op het web of met behulp van een extern opslagapparaat.

hp-feedback-input-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-feedback-banner-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-country-locator-portlet

Acties
Bezig met laden...
Land/regio: Flag België

hp-detect-load-my-device-portlet

Acties
Bezig met laden...