HP producten - Waar vind ik Windows 10-stuurprogramma's en -software voor mijn model?

Voor computers met compatibele software die zijn verkocht na augustus 2013, heeft HP specifieke software en stuurprogramma's getest en goedgekeurd voor ondersteuning van Windows 10. Zie hp.com/go/windows10upgradenow om te controleren of uw computermodel is getest door HP.
Als uw computer niet door HP is getest of als er geen software en stuurprogramma's voor Windows 10 beschikbaar zijn op de website van HP zijn, gebruik dan Windows Update in Windows 10 om de nieuwste software en stuurprogramma's te downloaden. HP en de andere hardwarefabrikanten van componenten in uw computer brengen bijgewerkte software en stuurprogramma's uit via Windows Update wanneer ze zijn getest en goedgekeurd.
  opmerking:
HP biedt geen garantie voor de functionaliteit of beschikbaarheid van stuurprogramma's en software in Windows Update.
Kan ik mijn vorige besturingssysteem terugzetten?
Als Windows 10 niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u op een paar manieren uw besturingssysteem terugzetten naar uw vorige versie. Lees elk item zorgvuldig door voordat uw de hersteloptie gebruikt. Uw besturingssysteem en de gegevens hangen af van uw keuze.
Extra ondersteuningsopties
Lees voor meer informatie wat onze HP Experts en klanten over Windows 10 zeggen op het Forum voor HP consumentenondersteuning.
Voor extra ondersteuning gaat u naar Microsoft-ondersteuning (in het Engels).