HP ScanJet Pro 2500 - Instellingen voor sluimerstand en automatisch uitschakelen

Instellingen voor sluimerstand en automatisch uitschakelen

De scanner gaat standaard na 15 minuten inactiviteit in de sluimerstand en wordt na 2 uur inactiviteit automatisch uitgeschakeld om stroom te besparen.
Windows: voer de volgende stappen uit om de standaardinstellingen voor automatisch uitschakelen te wijzigen:
  1. Start de HP Scanner Tools Utility op een van de volgende manieren:
    • Klik op Start, wijs naar Programma's of Alle Programma's, wijs naar HP, wijs naar ScanJet, wijs naar 2500 f1, en klik dan op Scanner Tools Utility.
    • Klik in het startscherm op HP Scanner Tools Utility.
  2. Klik op het tabblad Instellingen en selecteer vervolgens de gewenste instellingen voor Sluimerstand en Automatisch uitschakelen.
    • Om in te stellen na hoeveel tijd de scanner automatisch moet worden uitgeschakeld, selecteert u de gewenste waarde (1 uur, 2 uur, 4 uur, of Nooit) in het keuzemenu Auto-Off: Schakel de scanner uit na: .
Mac OS X: Via HP Utility kunt u de standaardinstellingen voor de sluimerstand en automatisch uitschakelen wijzigen.