• Informatie

Productspecificaties voor de HP Pavilion 27-n100nd All-in-One desktopcomputer

Behuizing van SunstreakerNT All-in-One

Beeldscherm

Moederbord

Processor

Geheugen

Videokaart

Geluid/audio

Netwerk

Harde schijf

Cd/dvd-station

Geheugenkaartlezer

Computerbehuizing

Voeding

I/O-poorten

Toetsenbord, muis en invoerapparaten

Software

opmerking:
In dit ondersteuningsdocument vindt u specificaties en afbeeldingen van onderdelen voor het oorspronkelijke ontwerp van alle pc's van dit model. Onder bepaalde omstandigheden kan een fabriek of serviceprovider een onderdeel installeren dat overeenkomt met of beter is dan de vermelde specificatie en/of er anders uitziet dan de weergegeven afbeelding.