• Informatie

HP ENVY Phoenix 860-019nb desktopcomputer productspecificaties

Viki-behuizing

Moederbord

Processor

Geheugen

Videokaart

Geluid/audio

Netwerk

Vaste schijf 1

Vaste schijf 2

Cd/dvd-station

Geheugenkaartlezer

Computerbehuizing

Voeding

I/O-poorten

Toetsenbord, muis en invoerapparaten

Software

opmerking:
In dit ondersteuningsdocument vindt u specificaties en afbeeldingen van onderdelen voor het oorspronkelijke ontwerp van alle pc's van dit model. Onder bepaalde omstandigheden kan een fabriek of serviceprovider een onderdeel installeren dat overeenkomt met of beter is dan de vermelde specificatie en/of er anders uitziet dan de weergegeven afbeelding.