• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP LaserJet Enterprise M506 - Printerspecificaties

opmerking:
De volgende specificaties zijn correct op het moment van uitgave maar zijn onderhevig aan wijzigingen. Zie www.hp.com/support/ljM506 voor actuele informatie.
Technische specificaties
Modelnaam
Apparaatnummer
M506n
F2A68A
M506dn
F2A69A
M506x
F2A70A
Papier­verwerking
Lade 1 (100 vel)
Lade 2 (550 vel)
Papierinvoerlade voor 1 x 550 vel
  opmerking:
Elk printermodel is geschikt voor maximaal drie optionele papierinvoerladen voor 1 x 550 vel (laden 3, 4 en 5). Lade 3 is inbegrepen bij het x-model.
Optioneel
Optioneel
Printerkast en -standaard
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Automatisch dubbelzijdig afdrukken (duplex)
Niet ondersteund
Connectiviteit
10/100/1000 Ethernet LAN-aansluiting met IPv4 en IPv6
Snelle USB 2.0
USB-poort voor direct afdrukken zonder computer en bijwerken van firmware
Aansluitmogelijkheid (HIP) voor apparatuur van derden
Niet ondersteund
HP interne USB-poorten
Optioneel
Optioneel
Optioneel
HP Jetdirect 3000w NFC/Wireless-accessoire voor afdrukken vanaf mobiele apparaten
  opmerking:
Voor gebruik in de hardware-integratiepocket. De HP Jetdirect 3000w NFC/Wireless-accessoire heeft het HP interne USB-poortenaccessoire nodig
Optioneel
Optioneel
Niet ondersteund
Geïntegreerde functionaliteit voor HP Near-Field Communication (NFC) en Wi-Fi Direct voor afdrukken vanaf mobiele apparaten
Niet ondersteund
Niet ondersteund
HP Jetdirect 2900nw printserveraccessoire voor draadloze verbinding
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Geheugen
512 MB basisgeheugen
  opmerking:
Het basisgeheugen is uitbreidbaar naar 1,5 GB door een DIMM-geheugenmodule toe te voegen.
Massaopslag
4 GB geïntegreerde Multi-Media Controller (eMMC)
Harde schijf FIPS 500 GB
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Beveiliging
HP Trusted Platform-module voor het coderen van alle gegevens die de printer verwerkt
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Scherm van het bedieningspaneel en invoer
4-regelig grafisch scherm met een toetsenblok met 10 toetsen
Niet ondersteund
Bedieningspaneel uitgevoerd als kleurenaanraakscherm
Niet ondersteund
Niet ondersteund
Afdrukken
Drukt 45 pagina's per minuut (ppm) af op papier van Letter-formaat en 43 ppm op papier van A4-formaat
USB-afdrukfunctie (geen computer vereist)
Afdruktaken opslaan op het printergeheugen om later of privé af te drukken
Onder­steunde besturings­systemen
De volgende informatie geldt voor de Windows Printer-Specific PCL 6- en OS X-printerdrivers en de meegeleverde software-installatie-cd.
Windows: De HP software-installatie-cd installeert de driver “HP PCL.6”, “HP PCL 6” versie 3 of “HP PCL-6” versie 4, afhankelijk van het Windows-besturingssysteem, evenals optionele software bij gebruik van het volledige software-installatieprogramma. Download de driver "HP PCL.6", "HP PCL 6" versie 3 en de “HP PCL-6” versie 4 van de printer ondersteuningswebsite voor deze printer: www.hp.com/support/ljM506.
Mac-computers, OS X- en iOS-apparaten: Mac-computers en mobiele Apple iOS-apparaten worden door dit product ondersteund. De OS X-printerdriver en het printerhulpprogramma kunnen worden gedownload van hp.com en zijn ook beschikbaar via Apple Software Update. De HP installatiesoftware voor OS X is niet inbegrepen op de meegeleverde cd. Voer de volgende stappen uit om het HP-installatieprogramma voor OS X te downloaden:
  1. Selecteer Ondersteuningsopties. Ga naar Downloadopties, selecteer Drivers, software en firmware, en selecteer vervolgens de printerbundel.
  2. Klik op de besturingssysteemversie en vervolgens op de knop Download.
Ondersteunde besturingssystemen en printerdrivers
Besturingssysteem
De printerdriver is geïnstalleerd (vanaf de software-installatie-cd voor Windows, of het installatieprogramma op het web voor OS X)