• Informatie

HP Color LaserJet Pro M452 - Papierstoringen in lade 1 verhelpen

Papierstoringen in lade 1 verhelpen

Bij een storing verschijnt er een foutmelding op het bedieningspaneel (2-regelige bedieningspanelen) of een animatie (bedieningspanelen met aanraakscherm) die u ondersteunt bij het verhelpen van de storing.
opmerking:
Wanneer het papier is gescheurd, verwijder dan alle papierresten voordat u het afdrukken hervat.
  1. Als u het vastgelopen vel papier in lade 1 kunt zien, verwijder dan het vastgelopen vel papier door deze recht naar buiten te trekken.
    Afbeelding : Vastgelopen papier verwijderen
  2. Als u het vastgelopen vel niet ziet, sluit dan lade 1 en verwijder daarna lade 2.
    Afbeelding : Lade 2 verwijderen
  3. Druk aan de linkerkant van de opening van lade 2 op de tab om de ladeplaat omlaag te halen, en verwijder dan het papier. Verwijder het vastgelopen vel papier door het voorzichtig recht naar buiten te trekken.
    Afbeelding : Verwijder het vastgelopen papier
  4. Druk de ladeplaat terug omhoog op zijn plek.
    Afbeelding : De ladeplaat terugdrukken op zijn plek
  5. Plaats lade 2 terug.
    Afbeelding : Lade 2 terugplaatsen
  6. Open lade 1 opnieuw en plaats papier in de lade.
    Afbeelding : Opnieuw papier plaatsen in lade 1