Productspecificaties voor de HP Pavilion 550-102nd desktop-pc

Moederbord
  opmerking:
Sommige latere modellen zijn geconfigureerd met het Odense-moederbord. Raadpleeg Specificaties van Odense-moederbord voor meer informatie over het Odense-moederbord.
Processor
  opmerking:
Vanwege de voorraad kunnen modellen worden geleverd met een van de volgende twee processors.
Geheugen
Videokaart
Geluid/audio
Netwerk
  opmerking:
Vanwege de voorraad kunnen modellen worden geleverd met een van de volgende twee WLAN-kaarten.
Vaste schijf
Cd/dvd-station
Geheugenkaartlezer
Computerbehuizing
Voeding
I/O-poorten
Toetsenbord, muis en invoerapparaten
Software
  opmerking:
In dit ondersteuningsdocument vindt u specificaties en afbeeldingen van onderdelen voor het oorspronkelijke ontwerp van alle pc's van dit model. Onder bepaalde omstandigheden kan een fabriek of serviceprovider een onderdeel installeren dat overeenkomt met of beter is dan de vermelde specificatie en/of er anders uitziet dan de weergegeven afbeelding.