• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP DeskJet 1110, 2130 printers - Functies op het bedieningspaneel

Dit document is van toepassing op HP DeskJet 1110, 1111, 1112, 2130, 2132, 2134, 2136, DeskJet Ink Advantage 1115, 1118, 2135, 2136 en 2138 All-in-One printers.
Het bedieningspaneel bevat diverse knoppen en lampjes om de printer te bedienen en om afdrukopties te selecteren.
HP DeskJet 2130, 2132, 2134, 2136, DeskJet Ink Advantage 2135, 2136 en 2138 printers
Bekijk het volgende met betrekking tot de knoppen en lampjes op het bedieningspaneel.
Afbeelding : Knoppen en lampjes op het bedieningspaneel
Afbeelding: Knoppen en lampjes op het bedieningspaneel
De volgende lijst beschrijft de knoppen en lampjes:
Knop 1. Annuleren ()
Druk op deze knop om de huidige afdruktaak af te breken.
Knop/lampje 2. Hervatten ()
Druk op deze knop om een afdruktaak na een verstoring te hervatten (bijvoorbeeld na het plaatsen van papier of een papierstoring). Het lampje geeft aan dat de printer zich in een waarschuwings- of foutstatus bevindt.
Knop 3. Start kopiëren, zwart ()
Druk op deze knop om een kopieertaak in zwart-wit te starten.
Knop 4. Start kopiëren, kleur ()
Druk op deze knop om een kopieertaak in kleur te starten.
5. Aan/uit-knop en -lampje
Hiermee kunt u de printer aan- of uitzetten.
Lampje 6. Inktwaarschuwing (zwart)
Dit lampje geeft aan als de zwarte inkt bijna op is of als er een probleem is met de inktcartridge.
Lampje 7. Inktwaarschuwing (driekleuren)
Dit lampje geeft aan als de driekleuren inkt bijna op is of als er een probleem is met de inktcartridge.
HP DeskJet 1110, 1111, 1112, DeskJet Ink Advantage 1115, 1118 printers
Bekijk het volgende met betrekking tot het aan/uit-lampje.
Afbeelding : Aan/uit-lampje
Afbeelding: Aan/uit-lampje
1. Aan/uit-knop en -lampje
Hiermee kunt u de printer aan- of uitzetten.