HP LaserJet en Officejet Enterprise printers - Fout hersteld in firmware

Probleem

U heeft een foutmelding op het bedieningspaneel van een HP LaserJet Enterprise of HP Officejet Enterprise printer ontvangen en werd doorverwezen naar dit document vanuit het bedieningspaneel of vanuit de geïntegreerde webserver van de printer.

Oplossing

Deze specifieke fout is hersteld in een recente firmware-versie. Update de firmware van de printer om het probleem te verhelpen. Voor meer informatie over de nieuwste firmware-versie, waar deze te downloaden is, en een link naar installatie-instructies, gaat u naar de nieuwste firmware-versies.