• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP LaserJet en Officejet Enterprise printers - Fout hersteld in firmware

Probleem
U heeft een foutmelding op het bedieningspaneel van een HP LaserJet Enterprise of HP Officejet Enterprise printer ontvangen en werd doorverwezen naar dit document vanuit het bedieningspaneel of vanuit de geïntegreerde webserver van de printer.
Oplossing
Deze specifieke fout is hersteld in een recente firmware-versie. Update de firmware van de printer om het probleem te verhelpen. Voor meer informatie over de nieuwste firmware-versie, waar deze te downloaden is, en een link naar installatie-instructies, gaat u naar de nieuwste firmware-versies.