• Informatie
    CORONAVIRUS (COVID10) Impact:

door de maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus hebben we momenteel langere wachttijden aan de telefoon. Wij raden U aan om onze digitale oplossingen te proberen zoals de Virtuele Agent en onze Diagnostics tools. Op die manier bent u sneller geholpen. Instant Ink klanten verwijzen wij naar instantink.com. Daar worden de meeste van uw vragen beantwoord.

Informatie

Herstel intermitterende print spooler-servicefouten die ervoor kunnen zorgen dat printtaken mislukken na een Windows-update.Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP notebook-pc's - De accu testen en kalibreren (Windows)

Dit document is bedoeld voor HP notebook-pc's.
De opslagcapaciteit van de accu neemt mettertijd af. Hierdoor wordt het laadniveau in Windows mogelijk niet als 100% opgeladen weergegeven. Als u wilt weten wat de conditie van uw accu is, volgt u de stappen in dit document om uw accu te testen en zo nodig te kalibreren. Bij het kalibreren van de accu wordt de accumeter gereset, zodat het laadniveau nauwkeurig wordt weergegeven in Windows. In dit document worden twee methoden voor het testen en kalibreren van de accu uitgelegd. Ook wordt een methode voor het handmatig kalibreren van de accu gegeven.
opmerking:
Afhankelijk van welke versie Windows of diagnostiek u gebruikt, kunnen de informatie en afbeeldingen in dit document enigszins afwijken van uw situatie.