HP JetAdvantage On Demand -- De HP Multi-Protocol Proximity Card Reader CZ208A configureren en activeren

Inleiding

Dit document bevat instructies voor beheerders over het instellen en activeren van de HP Multi-Protocol Proximity Card Reader CZ208A voor gebruik met de HP JetAdvantage On Demand-oplossingen. De HP Multi-Protocol Proximity Card Reader CZ208A is compatibel met HP LaserJet Enterprise- of HP Officejet Enterprise-printers en Multifunction Printers (MFP's) met aanraakschermen.
Als u meer informatie wilt over HP JetAdvantage On Demand en HP JetAdvantage Private Print, of als u een gratis bedrijfsaccount wilt maken, gaat u naar www.hpjetadvantage.com/ondemand.
opmerking:
HP Multi-Protocol Proximity Card Reader CZ208A kan alleen worden geconfigureerd door een gebruiker met beheerdersrechten in de bedrijfsaccount van HP JetAdvantage On Demand.

Voordat u begint

Voordat u de HP Multi-Protocol Proximity Card Reader CZ208A configureert en de afstandkaart activeert, moet u de volgende vereisten bekijken:
  • Update de firmware van de printer naar FutureSmart versie 3.2.2 of hoger of schakel HP JetAdvantage On Demand-compatibiliteit in om de nieuwste functionaliteit in te schakelen.
    Als u de firmware wilt bijwerken, gaat u naar www.hp.com/go/FutureSmart en klikt u op Upgrade now. Zoek het gewenste printermodel in de lijst en klik op de koppeling om de firmware te downloaden.
  • Bevestig dat u een beheerdersaccountrol hebt voor HP JetAdvantage On Demand.
    Als u uw accountrol wilt controleren in het HP JetAdvantage On Demand-portaal, klikt u op de pijl-omlaag naast uw e-mailadres en selecteert u My Profile (Mijn profiel). Zorg ervoor dat bij de Roles (Rollen) het onderdeel Company Admin (Bedrijfsbeheer) wordt weergegeven op de pagina My Profile (Mijn profiel).
    Afbeelding : Mijn profiel in HP JetAdvantage On Demand
  • Schakel de app HP JetAdvantage (of Meer apps) in op een HP LaserJet Enterprise- of Officejet-printer of MFP.
    Voor instructies over het installeren van de HP JetAdvantage On Demand-app gaat u naar HP JetAdvantage On Demand installeren als bedrijfsbeheerder (c04432784) en leest u het gedeelte HP JetAdvantage On Demand-apps installeren.
  • Installeer de kaartlezer in de Hardware Integration Pocket (HIP) van de printer of op de USB-poort van de printer met behulp van de USB-kabel (geleverd bij de kaartlezer) en start de printer opnieuw.
opmerking:
Na het installeren van de kaartlezer op de printer en het opnieuw starten van de printer wordt op het bedieningspaneel het volgende bericht weergegeven: Aangesloten USB-apparaat wordt niet gebruikt omdat er geen ondersteuning voor is. Raak de knop OK aan om door te gaan.
USB Error (USB-fout)
Afbeelding : USB Error (USB-fout)

Vereisten voor afstandkaart

U moet toegangskaarten of RFID-stickers configureren om een van de volgende ondersteunde protocollen en frequenties te kunnen gebruiken:
  • HID Prox (125 kHz)
  • ISO14443A CSN = MIFARE CSN (13,56 MHz)
  • ISO 15693A CSN (13,56 MHz)
  • HID iClass CSN (13,56 MHz)
opmerking:
Ondersteunde kaarten of RFID-stickers kunnen online worden aangeschaft bij diverse verkooppunten.

Besteldetails voor HP Multi-Protocol Proximity Card Reader CZ208A

Als u de HP Multi-Protocol Proximity Card Reader CZ208A wilt aanschaffen of meer informatie wilt, neemt u contact op met een erkende HP-dealer.

De HP Multi-Protocol Proximity Card Reader CZ208A instellen en de afstandkaart activeren

Stap 1: De HP Multi-Protocol Proximity Card Reader CZ208A configureren

Volg deze stappen om de HP Multi-Protocol Proximity Card Reader CZ208A te configureren op een HP LaserJet Enterprise- of Officejet Enterprise-printer of MFP:
  1. Raak vanuit het beginscherm van het bedieningspaneel van de printer de menuknop HP JetAdvantage aan om de configuratie van de software van de kaartlezer te starten.
    Afbeelding : De knop HP JetAdvantage op het bedieningspaneel
  2. Selecteer een gebruikersnaam in de lijst met gebruikers. Als uw naam niet in de lijst met gebruikers staat, selecteert u Different User (Andere gebruiker) en voert u uw gebruikersnaam in.
    Afbeelding : HP JetAdvantage On Demand-scherm
  3. Voer uw wachtwoord of pincode in (als voor de gebruikersaccount het gebruik van een pincode is ingeschakeld) en raak Sign in (Aanmelden) aan.
    Afbeelding : Aanmelden bij HP JetAdvantage On Demand met gebruikersgegevens
  4. Raak het pictogram Set up card reader CZ208A (Kaartlezer CZ208A instellen) aan om de configuratie van de lezer te starten.
    opmerking:
    Zorg ervoor dat de kaart tijdens de configuratie niet in contact komt met de kaartlezer.
    Afbeelding : Kaartlezer CZ208A instellen
    Op het bedieningspaneel wordt de voortgang van de configuratie van de kaartlezer weergegeven. Dit proces duurt een paar seconden.
    opmerking:
    Als er een gebruikersnaam en wachtwoord voor een beheerder is ingesteld met behulp van de Embedded Web Server (EWS) voor een HP LaserJet Enterprise- of Officejet Enterprise-printer of MFP, moet u die gebruikersgegevens invoeren op het scherm.
    Afbeelding : Gebruikersgegevens via de EWS
  5. Raak Continue (Doorgaan) aan wanneer op het bedieningspaneel Success! Your card reader has been configured. (Geslaagd. Uw kaartlezer is geconfigureerd.)
    Afbeelding : Geslaagde configuratie van kaartlezer

Stap 2: De afstandkaart activeren

opmerking:
U moet de afstandkaart activeren voor elke printer die u gebruikt.
Volg deze stappen om de afstandkaarten te activeren:
  1. Raak in het beginscherm van het bedieningspaneel van de printer de knop HP JetAdvantage aan.
    Afbeelding : De knop HP JetAdvantage op het bedieningspaneel
  2. Selecteer een gebruikersnaam in de lijst met gebruikers. Als uw naam niet in de lijst met gebruikers staat, selecteert u Different User (Andere gebruiker) en voert u uw gebruikersnaam in.
    Afbeelding : HP JetAdvantage On Demand-scherm
  3. Voer uw wachtwoord of pincode in (als voor de gebruikersaccount het gebruik van een pincode is ingeschakeld).
  4. Schakel het selectievakje Activate card (Kaart activeren) in en raak Sign in (Aanmelden) aan.
    Afbeelding : Kaart activeren
  5. Houd de kaart tegen de kaartlezer aan totdat u twee piepjes ter bevestiging hoort uit de lezer.
    Afbeelding : De kaart activeren
    Op het bedieningspaneel wordt de activeringsstatus van de kaart weergegeven.
  6. Raak Continue (Doorgaan) aan wanneer op het bedieningspaneel Success! Card Activated. (Geslaagd. Kaart geactiveerd.) wordt weergegeven.
    Afbeelding : Kaart geactiveerd
    De activering is voltooid wanneer het pictogram Privé afdrukken wordt weergegeven.