• Informatie
    Welkom Samsung Printer Klanten

Ondersteuning nodig voor uw Samsung printer? HP is er om te helpen! Meer informatie

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP LaserJet Enterprise M604, M605, M606 - Diagnose voor bedieningspaneel

Diagnosemodus voor aanraakscherm (alleen M605x en M606x)
Gebruik de diagnose in dit gedeelte om de hardware van het bedieningspaneel en de geïntegreerde firmware te testen. Deze tests zijn handig voor het controleren van de functionaliteit van het bedieningspaneel, onafhankelijk van de diagnose van het bedieningspaneelsysteem van de printer. Als u het bedieningspaneel wilt testen met de systeemdiagnosefunctie, raadpleegt u Diagnose van bedieningspaneelsysteem (bedieningspaneel van aanraakscherm).
  1. Ga naar de knop voor de toegang tot diagnostische tests aan de achterzijde van het bedieningspaneel.
    Afbeelding : Knop voor toegang tot diagnostische tests
  2. Druk op de knop voor diagnostische tests. Wanneer u de knop herhaaldelijk indrukt, bladert u door de beschikbare diagnoses.
      opmerking:
    Een pen, potlood of ander klein stomp voorwerp is nodig om op de knop te drukken.
      opmerking:
    Wanneer u drukt, gaat de knop groen branden.
    Afbeelding : Drukken op de knop voor diagnostische tests
  3. Een geel scherm wordt weergegeven (na de eerste druk op de knop) om aan te geven dat de firmware van het bedieningspaneel versie A is (een magenta scherm geeft aan dat de firmware versie B is).
      opmerking:
    Als een andere kleur op het scherm verschijnt, neem dan contact op met uw Global Business Unit (GBU) om de firmwareversie te bepalen.
      opmerking:
    Na 4 seconden van inactiviteit wordt de diagnosemodus afgesloten.
    Afbeelding : Geel scherm van versie A van het bedieningspaneel
  4. Raak het scherm aan om tussen de volgende schermen te schakelen:
    • Een rood scherm, een groen scherm en een blauw scherm.
    • Vijf helderheidsniveaus van een wit scherm.
    • Een laatste zwart scherm.
        opmerking:
      Wanneer het laatste zwarte scherm wordt weergegeven, drukt u op de knop Beginscherm om door de diagnoseschermen te bladeren en de functionaliteit te testen.
    Afbeelding : Het scherm aanraken om door gekleurde schermen te bladeren
  5. Als u op de knop voor diagnostische tests drukt terwijl het zwarte scherm wordt weergegeven, wordt de diagnosemodus afgesloten.
    Afbeelding : Diagnosemodus afsluiten
Diagnose van bedieningspaneelsysteem (bedieningspaneel van aanraakscherm)
Gebruik de diagnose in dit gedeelte om de hardware en de display van het bedieningspaneel te testen met behulp van de systeemdiagnose van het printerfirmwaresysteem.
Diagnostische tests van het bedieningspaneelsysteem openen
De diagnostische tests van het bedieningspaneelsysteem openen via een bedieningspaneel met aanraakscherm
  1. Raak het HP-logo in het midden van de display van het bedieningspaneel aan wanneer u 1/8 onder het logo ziet.
    Afbeelding : Het opstartmenu openen
  2. Met de volgende knoppen op het scherm van Opstartmenu kunt u navigeren in de tests.
      Afbeelding : Opstartmenu
    1. Gebruik deze knop voor meer informatie over een geselecteerd item.
    2. Gebruik deze knop om omhoog te bladeren door menu-items.
    3. Gebruik deze knop om een gemarkeerd menu-item te selecteren.
    4. Gebruik deze knop om omlaag te balderen door menu-items.
    5. Gebruik deze knop om terug te gaan naar het vorige menu.
    6. Wordt niet gebruikt.
    7. Gebruik deze knop om een diagnostische test af te sluiten.
  3. Gebruik de knop pijl omlaag om te navigeren naar +3 Beheer en druk vervolgens op OK om dit te selecteren.
    Afbeelding : Toegang tot het beheermenu
  4. Gebruik de knop pijl omlaag om te navigeren naar +E CP Diagnose en druk vervolgens op OK om deze te selecteren.
      opmerking:
    Een beheerderswachtwoord is mogelijk vereist om door te gaan.
    Afbeelding : Toegang tot het diagnosemenu
Schermtest
  1. Open de diagnostische tests van het bedieningspaneelsysteem. Zie Diagnostische tests van het bedieningspaneelsysteem openen.
  2. Wanneer 1 Schermtest is gemarkeerd, drukt u op OK om deze te selecteren.
    Afbeelding : De schermtest openen
  3. Het scherm met een blauwe verticale kleurovergang wordt weergegeven.
    Afbeelding : Scherm met blauwe verticale kleurovergang
  4. Raak het aanraakscherm aan om te bladeren door de overige aanraakschermen voor tests.
      opmerking:
    Raak de knop Startscherm aan om de test af te sluiten.
    Groene verticale kleurovergang
    Rode verticale kleurovergang
    Blauwe horizontale kleurovergang
    Groene horizontale kleurovergang
    Rode horizontale kleurovergang
    Blauw met zwart horizontaal geïnterlinieerd
    Groen met zwart horizontaal geïnterlinieerd
    Rood met zwart horizontaal geïnterlinieerd
    Blauw met zwart verticaal geïnterlinieerd
    Groen met zwart verticaal geïnterlinieerd
    Rood met zwart verticaal geïnterlinieerd
    Zwart met wit in het midden
    Wit met zwart in het midden
    Dambord
    Strepen met meerdere kleuren
    Blauw met groen raster
Aanraaktest
  1. Open de diagnostische tests van het bedieningspaneelsysteem. Zie Diagnostische tests van het bedieningspaneelsysteem openen.
  2. Gebruik de knop pijl omlaag om te navigeren naar 2 Aanraaktest en druk vervolgens op OK om deze te selecteren.
    Afbeelding : Aanraaktest openen
  3. Gebruik uw vinger om het witte raster op de display aan te raken.
    Afbeelding : Het witte raster aanraken
  4. Een markering wordt weergegeven op het raster waar dit is aangeraakt.
      opmerking:
    Raak de knop Startscherm aan om de test af te sluiten.
    Afbeelding : Het logo controleren
SoftKey-test
  1. Open de diagnostische tests van het bedieningspaneelsysteem. Zie Diagnostische tests van het bedieningspaneelsysteem openen.
  2. Gebruik de knop pijl omlaag om te navigeren naar 3 SoftKey-test en druk vervolgens op OK om deze te selecteren.
    Afbeelding : De SoftKey-test openen
  3. Druk op de knop Startscherm wanneer u daarom wordt gevraagd.
    Afbeelding : Knop Startscherm aanraken
  4. Als de test succesvol is, wordt het volgende scherm wordt weergegeven op de display.
      opmerking:
    Raak het scherm aan om de test af te sluiten.
    Afbeelding : Geslaagde test
Achtergrondverlichtingstest
  1. Open de diagnostische tests van het bedieningspaneelsysteem. Zie Diagnostische tests van het bedieningspaneelsysteem openen.
  2. Gebruik de knop pijl omlaag om te navigeren naar 4 Achtergrondverlichtingtest en druk vervolgens op OK om deze te selecteren.
    Nadat u 4 Achtergrondverlichtingtest hebt geselecteerd, dimt het scherm automatisch en keert dan weer terug naar volledige helderheid.
      opmerking:
    Raak een willekeurige toets aan om de test af te sluiten.
    Afbeelding : De achtergrondverlichtingstest openen
Audiotest
  1. Open de diagnostische tests van het bedieningspaneelsysteem. Zie Diagnostische tests van het bedieningspaneelsysteem openen.
  2. Gebruik de knop pijl omlaag om te navigeren naar 5 Audiotest en druk vervolgens op OK om deze te selecteren.
    Nadat u 5 Audiotest hebt geselecteerd, laat de printer een serie tonen horen.
      opmerking:
    Raak een willekeurige toets aan om de test te starten.
    Afbeelding : De audiotest openen
Toetsenbordtest
  opmerking:
De diagnostische tests van het bedieningspaneel systeem bevatten een item 6 Toetsenbordtest. Voor deze printer is deze test niet geldig.
Als 6 Toetsenbordtest is geopend, moet de printer worden uitgeschakeld om de test af te sluiten.
HP raadt u niet de printer uit te zetten tijdens de diagnostische tests van het bedieningspaneelsysteem.
De toetsenbordtest niet openen
Afbeelding : De toetsenbordtest niet openen
Versie
  1. Open de diagnostische tests van het bedieningspaneelsysteem. Zie Diagnostische tests van het bedieningspaneelsysteem openen.
  2. Gebruik de knop pijl omlaag om te navigeren naar 7 Versie en druk vervolgens op OK om deze te selecteren.
      opmerking:
    Raak een willekeurige toets aan om de test af te sluiten.
    Selecteer 7 Versie om de volgende soorten informatie te bekijken:
    • Bedieningspaneel-id
    • Hardware (versie)
    • Firmware (versie)
    • KB Hw (versie)
    • KB Firm (versie)
    • De fabrikant van het LCD-scherm
    • Versie van de aanraakcontroller
    Afbeelding : De audiotest openen