• Informatie

HP JetAdvantage On Demand - HP JetAdvantage On Demand installeren als eindgebruiker

Zorg ervoor dat documenten bij de juiste mensen terechtkomen. HP JetAdvantage Private Print-documenten worden in een beveiligde afdrukwachtrij bewaard tot een gebruiker op het apparaat is geverifieerd en de documenten vrijgeeft. Taken die niet worden vrijgegeven, worden drie dagen na indiening automatisch verwijderd. Bespaar tijd en beperk de afval ten gevolge van niet-opgehaalde documenten door gebruikers zich te laten verifiëren, ze taken te laten vrijgeven en alleen de gewenste afdruktaken te laten ophalen.
Klik op onderstaande koppelingen om naar een specifiek onderwerp in dit artikel te gaan:

Een persoonlijk HP JetAdvantage On Demand-account activeren

Om gebruik te kunnen maken van HP JetAdvantage On Demand, moet de bedrijfsbeheerder een gebruikersaccount maken. Nadat de bedrijfsbeheerder het gebruikersaccount heeft gemaakt, wordt er een e-mail verzonden met een gebruikersnaam en een koppeling om een wachtwoord in te stellen. De activeringse-mail ziet er ongeveer zo uit als in het volgende voorbeeld:
Activeringse-mail
Afbeelding : Activeringse-mail
  1. Klik op de koppeling Het nieuwe account activeren om de HP JetAdvantage On Demand-website te openen en een wachtwoord in te stellen. Het wachtwoord:
    • Moet ten minste 8 tekens lang zijn
    • Moet ten minste 1 HOOFDLETTER bevatten
    • Moet ten minste 1 kleine letter bevatten
    • Moet ten minste 1 cijfer of speciaal teken bevatten
    • Mag geen spaties bevatten

Aanmelden bij een HP JetAdvantage On Demand-account

Nadat een wachtwoord is ingesteld, kunt u op elk gewenst moment teruggaan naar de HP JetAdvantage On Demand-website op www.hpondemand.com.
Aanmeldingspagina
Afbeelding : Aanmeldingspagina
  1. Ga met een ondersteunde webbrowser naar de HP JetAdvantage On Demand-website. Er wordt een venster 'Aanmelden' weergegeven.
    opmerking:
    Geef een lijst met ondersteunde webbrowsers weer door hier te klikken en vervolgens naar het gedeelte 'Ondersteunde webbrowsers' te gaan.
  2. Typ uw gebruikersnaam. Uw gebruikersnaam is het e-mailadres waarmee het HP JetAdvantage On Demand-account is geactiveerd.
  3. Typ uw wachtwoord en klik vervolgens op de knop Aanmelden. U bent bij HP JetAdvantage On Demand aangemeld en er wordt een welkomstscherm weergegeven.
  4. Klik op de koppeling Beheerdashboard: HP JetAdvantage On Demand om naar het dashboard te gaan. Of klik op Setup-wizard starten: Private Print om de HP JetAdvantage Private Print-app te installeren en het apparaat in uw netwerk te activeren. U kunt de HP JetAdvantage Private Print-app gebruiken om documenten naar een persoonlijke HP JetAdvantage Private Print-wachtrij te verzenden, waar ze veilig worden bewaard totdat ze kunnen worden afgedrukt. Afdruktaken in de wachtrij kunnen op aanvraag worden afgedrukt vanaf het bedieningspaneel van de ondersteunde printer.

HP JetAdvantage On Demand-apps installeren

Druk vertrouwelijke documenten op een veilige manier af en minimaliseer afval met de HP JetAdvantage Private Print-app (Private Print). Documenten kunnen met Private Print naar een persoonlijke HP JetAdvantage Private Print-wachtrij worden verzonden, waar ze veilig worden bewaard totdat ze met het bedieningspaneel van de printer worden afgedrukt.
Voordat HP Private Print voor Windows® wordt geïnstalleerd, moet een beheerder HP Private Print op de printer installeren en moet het apparaat worden geactiveerd.
opmerking:
Klik hier voor informatie over de installatie en het gebruik van de HP Private Print-app voor OS X.
Voer de volgende stappen uit om HP Private Print voor Windows® te installeren:
  1. Zorg ervoor dat de Private Print-app door een beheerder op de ondersteunde printer is geïnstalleerd en dat het apparaat is ingeschakeld. Klik hier voor informatie over het installeren van HP Private Print op een ondersteunde printer. Als u meer informatie wenst over hoe beheerders een apparaat kunnen activeren, klikt u hier en gaat u vervolgens naar het gedeelte 'HP JetAdvantage On Demand-apps installeren'.
  2. Meld u aan bij HP JetAdvantage On Demand. Er wordt een welkomstpagina weergegeven.
  3. Klik op de welkomstpagina op Setup-wizard starten: Private Print of klik op Setup-wizard voortzetten: HP Private Print om de setup-wizard voor de Private Print-app te starten. Of klik op het dashboard op HP JetAdvantage Private Print: uw Private Print-wachtrij weergeven en klik vervolgens op Setup om de setup-wizard te starten. Er wordt een pagina 'De driver downloaden' weergegeven.
  4. Klik op De driver downloaden en installeren. Er wordt een venster met een downloadbaar EXE-bestand geopend.
    Download voor een 64-bits besturingssysteem de HP ePrint + JetAdvantage-driver voor 64-bits Windows. Download voor een 32-bits besturingssysteem de HP ePrint + JetAdvantage-driver voor 32-bits Windows.
    opmerking:
    De HP ePrint + JetAdvantage-driver kan alleen worden geïnstalleerd op Windows® 7- en Windows® 8-computers.
  5. Sla het EXE-bestand op een locatie op waar het gemakkelijk kan worden gevonden, en open het bestand.
  6. Nadat het EXE-bestand is geopend, volgt u de aanwijzingen om het downloaden te voltooien.
  7. Ga terug naar het browservenster met de setup-wizard en klik op Doorgaan. Er wordt een pagina 'Private Print testen' weergegeven.
  8. Volg de instructies op het scherm om een testdocument met de HP Private Print-wachtrij af te drukken.
    Vertrouwelijke documenten kunnen nu naar de persoonlijke HP JetAdvantage Private Print-wachtrij worden verzonden en vervolgens op aanvraag met het bedieningspaneel van de printer worden afgedrukt.
    Als u informatie wenst over het toevoegen van documenten aan de HP JetAdvantage Private Print-wachtrij voor Windows®, klikt u hier.
    opmerking:
    Klik op HP JetAdvantage Private Print: uw Private Print-wachtrij weergeven op het HP JetAdvantage On Demand-dashboard om weer te geven welke HP JetAdvantage On Demand-documenten in de wachtrij staan om te worden afgedrukt.
    opmerking:
    Documenten in een HP Private Print-wachtrij verlopen 3 dagen nadat ze zijn toegevoegd.

Ondersteuning vragen

Vraag online ondersteuning aan voor HP JetAdvantage On Demand en alle gerelateerde apps via de HP JetAdvantage On Demand-website.
  1. Meld u zo nodig aan bij de HP JetAdvantage On Demand-website.
  2. Klik op Help in het linkernavigatiemenu. Er wordt een pagina 'HP JetAdvantage On Demand-ondersteuning' weergegeven.
  3. Zoek in populaire Help-artikelen door op de diverse ondersteuningscategorieën te klikken.
    opmerking:
    Klik hier om naar het discussiebord van de HP JetAdvantage On Demand-community te gaan.
    Als u informatie wenst over hoe u met een medewerker van de Klantenondersteuning over HP JetAdvantage On Demand kunt chatten, klikt u hier en gaat u vervolgens naar het gedeelte Chatten met een medewerker van de Klantenondersteuning.