• Informatie

HP JetAdvantage On Demand - Als eindgebruiker met HP JetAdvantage On Demand aan de slag gaan

Ervaar met HP JetAdvantage On Demand een nieuwe manier van afdrukken en beeldverwerking voor zakelijke doeleinden. Bescherm de vertrouwelijkheid van gevoelige afdruktaken en minimaliseer afval met de HP JetAdvantage Private Print-applicatie. Verbeter de productiviteit en verlaag kosten met deze waardevolle app die u gemakkelijk kunt configureren, beheren en gebruiken.

Overzicht van functies

Het dashboard van de eindgebruiker ziet er ongeveer zo uit als in het volgende voorbeeld:
Dashboard van eindgebruiker
Afbeelding : Dashboard van eindgebruiker
  1. Meld u aan bij de HP JetAdvantage On Demand-website. Klik zo nodig op Dashboard om een overzicht van de beschikbare HP JetAdvantage On Demand-functies weer te geven. Klik hier voor meer informatie over het installeren van HP JetAdvantage On Demand.
    • Met het gedeelte HP JetAdvantage Private Print wordt de HP JetAdvantage Private Print-app gestart, waarmee afdruktaken in de wachtrij kunnen worden weergegeven of verwijderd. Beheerders hebben geen toegang tot de afdrukwachtrijen van eindgebruikers.
      opmerking:
      Voordat de HP JetAdvantage Private Print-app kan worden gebruikt, moet een softwaredriver op de computer worden geïnstalleerd.
  1. Klik op het linkernavigatiemenu om taken uit te voeren en een persoonlijk HP JetAdvantage On Demand-account te beheren.
    • Klik op Dashboard om het gebruikersdashboard weer te geven.
    • Klik op Hulpprogramma's om de softwaredrivers weer te geven die u mogelijk voor apps, zoals HP JetAdvantage Private Print, moet downloaden om de apps te kunnen gebruiken nadat ze aan het account zijn toegevoegd.
    • Klik op Mijn profiel om wachtwoorden te wijzigen of persoonlijke gegevens te bewerken. Schakel het selectievakje Geregistreerd in om meldingen over HP JetAdvantage On Demand-updates, nieuwe applicaties, functies en gepland onderhoud te ontvangen.
    • Klik op Apparaten om de printers weer te geven die door HP JetAdvantage On Demand worden ondersteund.
    • Klik op Help om ondersteuning en informatie te ontvangen over het gebruik van HP JetAdvantage On Demand.