• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

HP JetAdvantage On Demand - Als bedrijfsbeheerder met HP JetAdvantage On Demand aan de slag gaan

Ervaar met HP JetAdvantage On Demand een nieuwe manier van afdrukken en beeldverwerking voor zakelijke doeleinden. HP JetAdvantage On Demand biedt geavanceerd beheer, waaronder zichtbaarheid en beheer van de persoonlijke HP JetAdvantage Private Print-wachtrij van gebruikers, via één website.
Bescherm de vertrouwelijkheid van gevoelige afdruktaken en minimaliseer afval met de HP JetAdvantage Private Print-applicatie. Verbeter de productiviteit en verlaag kosten met deze waardevolle app die u gemakkelijk kunt configureren, beheren en gebruiken.

Overzicht van functies

Het dashboard van de bedrijfsbeheerder kan worden aangepast. Het kan er ongeveer zo uitzien als in het volgende voorbeeld:
Dashboard van de bedrijfsbeheerder
Afbeelding : Dashboard van de bedrijfsbeheerder
  1. Meld u aan bij de HP JetAdvantage On Demand-website. Klik zo nodig op Dashboard om een overzicht van de beschikbare HP JetAdvantage On Demand-functies voor bedrijfsbeheerders weer te geven. Klik hier voor meer informatie over het installeren van HP JetAdvantage On Demand.
    • Klik op widgets en sleep deze om ze te verplaatsen op het dashboard. Widgets zijn onderdelen van HP JetAdvantage On Demand waarmee gebruikers een bepaalde taak kunnen uitvoeren of toegang tot een service hebben.
    • In het gedeelte Gebruikers van het dashboard wordt het totale aantal HP JetAdvantage On Demand-gebruikers in het bedrijf weergegeven. Ook wordt van die gebruikers het percentage weergegeven dat actief, gemaakt en opgeschort is.
    • Met het gedeelte HP JetAdvantage Private Print wordt de HP JetAdvantage Private Print-app gestart, waarmee afdruktaken in de wachtrij kunnen worden weergegeven of verwijderd. Beheerders hebben geen toegang tot de afdrukwachtrijen van eindgebruikers.
      opmerking:
      Voordat de HP JetAdvantage Private Print-app kan worden gebruikt, moet een softwaredriver worden geïnstalleerd en moet het apparaat worden geactiveerd.
  1. Klik op het linkernavigatiemenu om beheertaken uit te voeren en een persoonlijk HP JetAdvantage On Demand-account te beheren.
    • Klik op Dashboard om het bedrijfsdashboard weer te geven.
    • Klik, indien beschikbaar, op Apps om naar de appcatalogus te gaan waar u gratis HP JetAdvantage On Demand-apps aan het account kunt toevoegen, en om na te gaan wanneer nieuwe HP JetAdvantage On Demand-apps beschikbaar worden gesteld.
      opmerking:
      Voor sommige apps moet mogelijk een softwaredriver worden gedownload om de app te kunnen gebruiken.
    • Klik op Hulpprogramma's om de softwaredrivers en hulpprogramma's weer te geven die u mogelijk voor apps, zoals HP JetAdvantage Private Print, moet downloaden om de apps te kunnen gebruiken nadat ze aan het account zijn toegevoegd.
    • Klik op Mijn profiel om wachtwoorden te wijzigen of persoonlijke gegevens, zoals e-mailadressen of telefoonnummers, te bewerken. Schakel het selectievakje Geregistreerd in om meldingen over HP JetAdvantage On Demand-updates, nieuwe applicaties, functies en gepland onderhoud te ontvangen.
    • Klik op Mijn bedrijf om de gegevens van het bedrijf, zoals de naam of het e-mailadres van de contactpersoon, te bewerken.
    • Klik op Gebruikers beheren om gebruikersgegevens weer te geven, nieuwe gebruikers toe te voegen, gebruikersaccounts op te schorten en gebruikers te verwijderen.
    • Klik op Apparaten om de printers weer te geven die door HP JetAdvantage On Demand worden ondersteund
    • Klik op Help om ondersteuning en informatie te ontvangen over het gebruik van HP JetAdvantage On Demand.